Crtić Dexter’s Laboratory pretočen u kolekciju za dom

Ako kao i mi pratite rad mlade hrvatske produkt dizajnerice Ane Tevšić, onda zasigurno znate kako surađuje s kanalom Cartoon Network za koji je već kreirala kolekciju posvećenu crtanim filmovima Cow and Chicken i Johnny Bravo. Sada je na red došao popularni Dexter’s Laboratory te njegovi glavni likovi, dječak Dexter i djevojčica Dee Dee.

dexter3

Svi koji su odrastali u vrijeme kada je crtić bio prikazivan na kanalu Cartoon Network poznata je radnja – Dexter je mali genijalac koji u svojoj kući skriva laboratorij, a jedina osoba koja veliku tajnu zna je Dexterova znatiželjna živahna sestra Dee Dee koja je nerijetko zaslužna za propadanje svih eksperimenata. Sada su Dexter i Dee Dee oživjeli u raznovrsnoj kolekciji Ane Tevšić gdje su glavni proizvodi Dexter stolna i DeeDee podna lampa.

dexter2

dexter1

Radi se o ručno rađenim proizvodima koji spadaju u limitiranu kolekciju, a lampe su inspirirane glavnim likovima – Dexteru i DeeDee. Lampe su napravljene u pravim omjerima pa ih korisnici zaista mogu i zamisliti kao da su likovi oživjeli. Osim lampi u ponudi su Dexter i DeeDee majice dugih i kratkih rukava s likovima i frazama iz crtića, ruksaci, simpatični privjesci, a sve ih je moguće kupiti u -Love, Ana studiju u Dežmanovom prolazu 4 ili naručiti putem web stranice loveanadesign.com.

dexter6

dexter7

dexter4

dexter8

dexter5

dexter9

0