Hrvatska kuhinja na National Geographicu

Hrvatska kuhinja na National
Geographicu

croatias-finest-1

Prvi i jedini hrvatski gastronomski putopis na engleskom jeziku, Croatia’s Finest, 1. listopada započeo je s prikazivanjem na National Geographic Channelu za azijsko tržište. Kroz sljedeće tri godine, s repriznim emitiranjima, više od pola milijarde ljudi moći će kroz ovu emisiju upoznati Hrvatsku, njezinu bogatu kulturnu baštinu, prirodne ljepote i vrhunsku gastonomsku ponudu.

croatias-finest-2

Croatia’s Finest prvi je veliki hrvatski gastronomski putopis na engleskom jeziku koji se snimao na području cijele Hrvatske, a čija je zvijezda britanski MasterChef Dhruv Baker. U svakoj od epizoda – u trajanju od 30 minuta – Dhruv kuha na otvorenom i to na najljepšim lokacijama na kojima nitko do sada nije kuhao. Inspiriran autohtonim hrvatskim jelima u svakoj od epizoda pripravlja vlastite kreacije od svježih hrvatskih namirnica.

croatias-finest-4

Ovaj gastronomski putopis uključuje dvadeset epizoda visoke profesionalne produkcije čiji je cilj prikazati zanimljive lokacije i proizvode, a sve u svrhu privlačenja turista i promocije Hrvatske u svijetu.

croatias-finest-3

 

Preporuka

Zatvori