Journal Pets: Dođite na druženje omiljenih gradskih njuški i njihovih prijatelja uz novu hranu Country Farms

Journal Pets: Dođite na druženje omiljenih gradskih njuški i njihovih prijatelja uz novu hranu Country Farms

Country Farms, nova hrana za ljubimce, poziva vlasnike pasa i njihove omiljene njuške da im se pridruže u subotu 23. studenog od 10 do 20 sati na zagrebačkom Cvjetnom trgu, gdje gostuje Country Farms kamion. U idiličnom seoskom kutku, čovjekovog najboljeg prijatelja očekuju ukusne porcije kvalitetne hrane proizvedene u srcu pokrajine Veneto u sjevernoj Italiji, a i za vlasnike pripremamo ukusna osvježenja.

Svima nam je želja nahraniti svoje četveronožne prijatelje jednako dobro kao što hranimo i sebe, a Country Farms je baš zato pripremio iznimno ukusnu hranu, napravljenu s prirodnim sastojcima kakvu naši ljubimci i zaslužuju. Sve namirnice su birane vrlo pažljivo, dok prirodni sastojci dolaze iz provjerenih izvora s talijanskih farmi. Osim što je pravo meso prvi sastojak, ova hrana je bez dodatka kukuruza, pšenice i soje, umjetnih bojila, aroma i konzervansa. Ukratko, u zdjelicu stiže samo najbolje iz prirode.

Ove ćete subote za zdravlje svog psa moći učiniti još jednu važnu stvar – popričati s veterinarom o pravilnoj prehrani kućnih ljubimaca. Zato dođite i pitajte sve što vas zanima!

Učitati još
Zatvori