Osim cvijeća, u concept storeu TVOJE možete pronaći i ove genijalne stvari

Osim cvijeća, u concept storeu TVOJE možete
pronaći i ove genijalne stvari

S concept storeom TVOJE koji se nalazi u Martićevoj ulici upoznali smo vas u nekoliko navrata. Posljednji put smo tamo zavirili uoči postavljanja proljetnog izloga, no nismo mogli odoljeti a da i pobliže ne istražimo ponudu jer osim prekrasnog cvijeća i cvjetnih instalacija, u ovoj ćete trgovini pronaći genijalne predmete za dom poznatih i manje poznatih dizajnerskih brendova.

Riznica najljepših poklona za sebe i druge

Tražite li zanimljivi i unikatni komad za vlastiti prostor ili možda poklon za dragu osobu, iz TVOJE sigurno nećete išetati praznih ruku. Mali preview brendova koji su dostupno dočekat će vas odmah s ulaza, a ostatak se skriva kada se popnete po stepenicama na galeriju. Madam Stoltz, Serax, Magic Linen, Chabi Chic, Wabi Sabi, Nkuku, Paju design, i od hrvatskih brendova Synthesis, Mojati, Nevia Vukelić, Mejru Mujičić, Atelier MP-dizaj, samo su neki od njih.

Novosti u concept storeu TVOJE

Keramika u obliku zdjelica, tanjura, vaza i šalica, etažeri za torte i kolače, svijećnjaci, uljepšat će nekome svakodnevne rituale, a upečatljivi izbor čeka vas na galeriji i odiše boho prizvukom. Osim toga tu su mirisni detalji za dom te tekstili poput prekrivača i jastučića.

Što se tiče novosti na katu možete pomirisati arganova ulja, toaletne vodice, kreme i gelove za tuširanje brenda Chabi Chic Marroco, razgledati nove stvari Nevie Vukelić, opipati ručnike, lanene stolnjake, lanene krpe i dekice brenda Magic Linen, te uživati u svijećama, šalicama, tanjurima s potpisom Chabi Chica ili posuđu, jastucima, dekama i podlošcima Madam Stoltz.

Na fotografijama izdvajamo djelić ponude, a ostatak pronađite na adresi Martićeva 14f ili pratite putem Instagram profila Tvoje.hr.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori