Prošetali smo Martićevom i zavirili u novi proljetni izlog TVOJE

Prošetali smo Martićevom i zavirili u
novi proljetni izlog TVOJE

Martićeva ulica zaista odiše nekim posebnim duhom. Mirna vibra u užurbanom ostatku grada najbolje se može osjetiti oko broja 14 i pripadajućeg parka gdje su se u nizu smjestili Pizzeria Park, Booksa, cafe bar Program i TVOJE gdje smo prošlog tjedna prošetali.

Cvjetna priča u TVOJE

A upravo concept store i cvjetna galerija TVOJE bili su nam još jednom povod za jutarnji posjet s prvim toplim danima i uskrsnim vikendom koji se bliži. Naime, ova estetski vrlo privlačna trgovina ima novi izlog uređen tek procvalim granama i naprosto zove da se inspirirate za osvježenje doma ovog proljeća – ne samo uoči Uskrsa.

TVOJE je pokrenula poznata arhitektica Boška Bahtijarević, a zamišljen je kao concept store u koji ćete rado navratiti bez obzira na to tražite li poklon za nekoga ili jedinstveni buket cvijeća. U vrlo se kratkom roku profilirao kao it mjesto u kojem se krije pravo carstvo zanimljivih brendova, ali i vrsta cvijeća koje nećete vidjeti baš svugdje. U kratkom vremenu dok smo boravili unutra zadovoljni kupci samo su se izmjenjivali izlazeći s punim rukama svojih cvjetnih aranžmana.

Dekoracija za Uskrs

Grane magnolije u cvatu ukrašene Madam Stolz drvenim i staklenim jajima daju ideju kako i svoj dom ukrasiti s prozračnim, prirodnim dekoracijama. U TVOJE možete pronaći i jednostavne vjenčiće spletene od grančica i suhog cvijeća, ali i bilo kakvu drugu cvjetnu dekoraciju koju će vam izraditi po narudžbi. Gotovo svi detalji koje vidite u prostoru su prodajni, poput teglica i vaza brenda Serax ili ogledala brenda Nkuku.

Proljetnu priču u interijeru dodatno je upotpunila Dobar partner viseća cvjetna dekoracija, kao i male lončanice i velike tegle s najaktualnijim cvijećem smještene u izlogu i ispred njega.

Osim cvjetnih dekoracija i neodoljivih buketa koji će se sigurno naći u vašoj ruci kad ćete izlaziti iz TVOJE, Boška nam je otkrila kako je i cijeli kat trgovine osvježen novim proizvodima – keramikom, tekstilima, mirisnim svijećama, no o tome vam uskoro otkrivamo više. Zasad uživajte u fotografijama i navratite po dozu cvjetne inspiracije – TVOJE možete pratiti i na Instagram profilu @tvoje.hr.

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori