Jedan od najboljih wellness hotela u svijetu

Jedan od najboljih wellness
hotela u svijetu

bravo-tango-hotel-bali-5

Uz dostupnije avionske karte i pristupačnije linije, odlazak na Bali više nije tako nedostižan kao što je možda nekada bio. Dolaskom na otok već možete birati različite razine usluge i cijene smještaja, a neki od najboljih boutique hotela svijeta i hotelskih lanaca nalaze se skriveni upravo u džungli i na plažama Balija.

bravo-tango-hotel-bali-11

Ovo je priča o Como Shambala Estateu, wellness health retreatu, kako se sami opisuju. Smješten je u unutrašnjosti Balija, području zvanom Ubud, ujedno i kulturnom centru otoka gdje ćete upoznati religiju i hramove, umjetnost, prekrasne zelene vizure palmi i rižinih polja te okusiti gastronomiju.

bravo-tango-hotel-bali-6

Como Shambala Estate je na posjedu koji ima najraskošniji park tj. najljepši botanički vrt koji ste ikad vidjeli jer se na njemu nalaze izvori, hramovi, jezerca sa lotusima, ribnjaci… U ponoru kanjona kroz posjed prolazi rijeka, a sa stijena se ruše vodopadi… Još kad vam se pored te zelene ljepote nudi i “zdrav život” tj. masaže, zdrava prehrana i organska hrana, znate da ste u raju.

bravo-tango-hotel-bali-9

bravo-tango-hotel-bali-10

Hotel slovi kao jedan od najboljih wellness hotela u svijetu, a kad vam dosadi izležavanje uz bazen, masaže i isprobavanje novih delicija, Bali čeka da istražite svaki njegov kutak.

Još detalja ovog divnog mjesta pronađite na blogu Bravo Tango Hotel, a njegove novosti možete pratiti i na Instagram profilu.

bravo-tango-hotel-bali-11

bravo-tango-hotel-bali-3

bravo-tango-hotel-bali-2

bravo-tango-hotel-bali-4

bravo-tango-hotel-bali-7

bravo-tango-hotel-bali-8

Foto: Bravo Tango Hotel

Učitati još
Zatvori