Journal adventski kalendar: Comma haljina
Journal adventski kalendar: Comma haljina

Journal adventski kalendar: Comma haljina

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Journal x Comma

Sljedeća nijansa boje koju trebate u svom ormaru je plava. U moru prekrasnih trendova i boja koje ćemo nositi u danima pred nama je plava, je klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Intenzivna plava koja svjetluca, sjaji i jednostavno izgleda kraljevski, s ovom bojom jednostavno ne možete pogriješiti. Pristaje svim tipovima žena, dajući im klasičnost, ozbiljnost i eleganciju, kako i priliči pravim kraljicama. Comma haljina odličan je odabir za posebne prilike ili kao svakodnevna kombinacija, posebno u trenucima kada se želite osjećati ženstveno i elegantno.

Journal x Comma adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica s divnom Comma haljinom, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @commafashion Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 8. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Sretna dobitnica je @sturalara.

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Foto: Sanja Jagatić

Uređenje: JS Atelier

Učitati još
Zatvori