Journal adventski kalendar: Zaliha kolagena Nutriage brenda Forever Young
Journal adventski kalendar: Zaliha kolagena Nutriage brenda Forever Young

Journal adventski kalendar: Zaliha kolagena
Nutriage brenda Forever Young

Tradiciju Journal adventskog darivanja započeli smo 2018. godine, a možemo reći kako nam je upravo ta tradicija jedna od dražih. Blagdansko razdoblje samo po sebi nosi poseban osjećaj veselja i zajedništva, a pokloni taj osjećaj samo uljepšavaju. Journal je poznat po tome da voli darovati svoje čitatelje i pratitelje, a ova godina nije iznimka!

Journal adventski kalendar

Kao i svake godine, Journal adventsko darivanje odvija se na našem Instagram profilu na kojem možete osvojiti zaista divne poklone. Svaki dan uljepšat ćemo vam jednim darom, a zaista smo spremili fantastična iznenađenja! Kroz trajanje našeg adventskog darivanja nadamo se da će svatko od vas pronaći ponešto za sebe, a mi se unaprijed veselimo što ćemo imati priliku uljepšati vam blagdane. Svako darivanje traje 24 sata, pobjednici će biti označeni u komentaru i na kraju ovog članka.

Collagen Nutriage brenda Forever Young je novi inovativni, znanstveno formulirani funkcionalni dodatak prehrani koji sadrži hidrolizirani riblji kolagen, MSM, hijaluronsku kiselinu, vitamine, minerale i prirodne antioksidanse koji klinički dokazano djeluju na sprječavanje nastanka bora i usporavanje starenja kože te pozitivno utječu na zdravlje i ljepotu kose, kože i noktiju te zdravlje zglobova. Ovaj kolagen smanjuje tanke linije i bore, usporava starenje kože, čini kosu i nokte zdravijima, smanjuje upalu i ukočenost zglobova te povećava gustoću kostiju. Upravo vi imate priliku osvojiti zalihu kolagena Nutriage brenda Forever Young.

Journal x Forever Young Collagen Nutriage adventski kalendar

Darujemo jednog od naših čitatelja ili čitateljica sa zalihom kolagena Nutriage brenda Forever Young, a sve što morate napraviti kako biste osvojili ovaj vrijedan poklon je sljedeće:

  • Pratiti @journal.hr Instagram profil
  • Pratiti @kolagenboost Instagram profil
  • Komentirati koja bi vama bliska osoba također voljela sudjelovati u darivanju

Giveaway se odvija na Journal.hr Instagramu do 22. prosinca 2022. u 13 sati, nakon čega ćemo proglasiti dobitnika/cu te objaviti novi super poklon koji ćete moći osvojiti. Sretno!

Dobitnica giveawaya je @teacindric – čestitke!

 

Pravila nagradnog natječaja pročitajte ovdje.

Učitati još
Zatvori