Blogerica Click 4 Chic nam je dala nekoliko fora DIY ideja za Halloween
Blogerica Click 4 Chic nam je dala nekoliko fora DIY ideja za Halloween

Blogerica Click 4 Chic nam je dala nekoliko
fora DIY ideja za Halloween

Iako Halloween kao običaj ne dolazi s ovih prostora, neke smo si njegove zanimljivosti preuzeli. Možda ćemo tu večer otići u grad na scary izlazak, odgledati maraton hororaca ili razveseliti ukućane strašnim slasticama. Oni koji se odluče na korak dalje mogu rezbariti bundeve s klincima ili pak preurediti dom na ovu temu. Ako spadate pod ovo zadnje, donosimo nekoliko fora ideja koje bi vam se mogle svidjeti. Blogerica Mateja Frajsberger (Click4chic) dala nam je nekoliko dobrih ideja kako sami doma možemo napraviti ukrase koji će u naš dom unijeti pravu spooky atmosferu. 

Halloween dom

Vaš dom ovih dana itekako može postati pravo malo scary utočišče, ako se malo potrudite. Matea je i ove godine odlučila napraviti nekoliko DIY projekata koje vrlo jednostavno možete isprobati i sami. Crni šišmiši od hamer papira, isprintane oznake za bočice koje mogu zaintrigirati vaše goste, strašne slike koje možete uokviriti i staviti na zid, samo su neke od ideja koje vas mogu inspirirati. Nemorate ići u velike kupovine Halloween ukrasa, većinu toga možete pronaći kod kuće ili u obližnjoj knjižari. Na vama je da upotrijebile malo mašte i uzmete si vremena.

 

click for chic11
click for chic15

Ukrasite bundeve

Iako ovaj običaj nije potekao iz našeg podneblja vrlo brzo nam se uvukao pod kožu i postao zabava za cijelu obitelj. Tržnice su prepune bundeva različitih veličina i oblika, a osim što se mogu pripremati na različite načine kao fin jesenski obrok, izrezbarene bundeve odlična su dekoracija za svaki balkon ili prozor. Bundeve možete klasično izrezbariti u oblike i likove koji vam se najviše sviđaju. Internet je prepun različitih DIY načina koji su efektni, a nisu komplicirani. Bundeva će fora izgledati i ako umjesto svjećice kroz nju provučete lampice ili ako ju objesite na špagu i iskoristite kao viseći dekor. Na linku donosimo nekoliko prijedloga koji će vas instantno inspirirati.

click for chic10
click for chic13
click for chic7

Foto: Click4chic

Učitati još
Zatvori