Brend točkastih šalica Chia Cups kreirao prve hrvatske dizajnerske puzzle
Brend točkastih šalica Chia Cups kreirao prve hrvatske dizajnerske puzzle

Brend točkastih šalica Chia Cups kreirao
prve hrvatske dizajnerske puzzle

Blagdani se bliže, a s time i vrijeme darivanja. Poznato je da muku mučimo oko poklona, no ovoga smo puta pronašli idealan poklon za velike i male. Naime, svima dobro poznati domaći brend Chia Cups koji izrađuje predivne ručno rađene točkaste šalice nedavno nas je razveselio novostima o ponovno dostupnim šalicama u božićnom ruhu. Šalice su ukrašene imelama, grančicama smreke i crvenim mašnama zahvaljujući kojima izgledaju chic. Međutim, ove sezone odlučili su se za novi korak. Osmislili su prve domaće dizajnerske puzzle.

Chia Puzzle
Chia Puzzle

Hrvatske puzzle s predivnom ilustracijom

One su djelo Filipe Sorko i domaće hrvatske ilustratorice Mateje Kovač, a moramo priznati da zaista izgledaju kao pravo malo remek-djelo. Na ilustraciji se nalaze Chia šalice iz kojih zasigurno već pijete kavu, a odlično će se spojiti s novim puzzlama koje, nakon što ih složite, možete uokviriti i staviti na zid. Tako složene, unijet de dašak svježine u vaš prostor, dok će kutija odlično izgledati na vašoj polici s knjigama ili stoliću.

Chia Puzzle
Chia Puzzle

Održiva proizvodnja

Puzzle se sastoje od 550 dijelova, a kada ih složite njihova dimenzija iznosi 61×46 cm. Sve zajedno upakirano je u kutiju na magnet unutar koje se nalazi platnena vrećica sa zlatnim zatvaračem i puzzlama. Prilikom izrade posebna pažnja pridavala se održivijoj proizvodnji, stoga su puzzle u potpunosti napravljene od recikliranih materijala, bez plastike, a printane su na debelom i kvalitetnom kartonu sa sojinom tintom.

Chia Puzzle
Chia Puzzle
Chia Puzzle

Otkrijte komadić po komadić umjetničko djelo u nastajanju

Nas su oduševile, a sigurni smo da će i vas. Lijep je to i praktičan poklon, a i odličan način za zabavu s prijateljima. Ove zime organizirajte druženje uz omiljenu šalicu toplog napitka i slaganje puzzla. Okupite se oko bora te provedete kvalitetno vrijeme sa svojim najdražima. Uključite glazbu i isključite se iz vanjskog svijeta, otkrivajući, komadić po komadić, predivno umjetničko djelo u nastajanju. Puzzle su već u pretprodaji preko Chia web-shopa, stoga požurite da ne ostanete bez svog komada jer količine su ograničene. Za sve prednarudžbe pristigle prije Božića, isporuka će biti između 15 i 23. 12. 2022. Nadamo se da će vas ove predivno ilustrirane Chia puzzle inspirirati da iskusite i doživite umjetnost na sasvim drugačiji način, u komadićima.

Foto: Chia Cups

Učitati još
Zatvori