Avanture jednog ‘vuka’ kroz najljepše razglednice s Instagrama

Avanture jednog ‘vuka’ kroz
najljepše razglednice s Instagrama

@kopernikk

Otkako je ugledao svjetlo dana, Instagram je postao jedna od omiljenih društvenih mreža. Osim što se koristi u kreativne svrhe i izražavanje fotografijom te raznim vizualima, neiscrpno je mjesto inspiracije. Milijuni fotki dostupnih na ekranu uz pretraživanje uz hashtagove otvorilo je brojne mogućnosti. Influenceri i blogeri svoju ljubav prema onom što rade tako na brz i efektan način mogu podijeliti sa svojom online zajednicom i cijelim svijetom. Honza Řeháček je talentirani češki fotograf i digitalni dizajner, a njegov Instagram profil razlikuje se od onoga što bismo inače očekivali. Naime, svoj feed posvetio je putovanjima s djevojkom i četveronožnim pratiocem koji izgledom podsjeća na vuka. Mladi par putuje Češkom i istražuje skrivena mjesta i prirodne ljepote svoje zemlje, a pas Sitka prati ih u stopu.

Pas Sitka kroz objektiv češkog fotografa

@kopernikk

Danas sve češće nailazimo na profile travel blogera koji svojim putopisima inspiriraju sve one u potrazi za avanturama. Istraživanje novih mjesta nikada nije bilo jednostavnije, a ne morate se niti pomaknuti iz stana. Društvene su mreže tu napravile pravu revoluciju i u nekoliko klikova dobit ćete dojam o mjestu kao i sve potrebne informacije. Zamišljate li odmor u Češkoj, ona svakako ima za ponuditi puno više od glavnog grada i krcatog centra. Pogotovo ako volite prirodu, jer zemlja je prepuna skrovitih mjesta na zabačenim lokacijama koje garantiraju odmor iz snova.

@kopernikk
@kopernikk

Priča započinje u studenom 2014. godine kada se mladi fotograf Honza Řeháček odlučio promijeniti život i krenuti u nepoznato. Istraživački duh potaknuo ga je da krene na putovanje svojom zemljom, a samo mjesec dana kasnije dogodio se sudbonosni susret. Pas Sitka od tada je na svakoj pustolovini Honzin suputnik koji izgledom jako podsjeća na vuka. Ležeran život s djevojkom i četveronožnim prijateljem čini se kao savršen izlaz iz modernog načina stresnog života. Sve je dobilo još veći smisao kad je svoju kreativnost odlučio pretvoriti u posao i tako spojiti ugodno s korisnim. Bavljenje fotografijom nije samo osiguralo budžet za putovanje. Najljepši trenutci ostali su zauvijek uhvaćeni kroz fotke s Instagrama koje izgledaju kao najljepše razglednice.

Preporuka

Zatvori