CCC ugostio najveće zvijezde regionalne YouTube scene u gaming spektaklu
CCC ugostio najveće zvijezde regionalne YouTube scene u gaming spektaklu

CCC ugostio najveće zvijezde regionalne
YouTube scene u gaming spektaklu

Povratak u školu nikad nije bio zabavniji, a za to se pobrinuo CCC koji je okupio više stotina posjetitelja na gaming eventu „Tvoje vrijeme za igru“. Ujedno je CCC predstavio kampanju POVRATAK U ŠKOLU te omogućio da se pobjednici gaming natjecanja uistinu vrate u školske klupe sa stilom. Ljubitelji popularne multiplayer party royale igre Fall Guys, pohrlili su u CCC trgovinu u Z centru kako bi upoznali najveće zvijezde regionalne YouTube scene, Galla Sandallu @gallasandalla i Krska @nikola_krstin.

Mnoštvo su čekale hrpa iznenađenja te bogate nagrade a dvadeset odabranih imalo je i priliku zaigrati s njima na CCC- Fall Guys turniru “Tvoje vrijeme za igru”. Bila je to jedinstvena prilika da posjetitelji upoznaju omiljene gaming idole te zaigraju s njima Fall Guys, planetarno popularnu igru prvenstveno među predstavnicima Generacije Z. Njima je CCC usmjerio svoju novu kampanju za Adidas, Reebok, Puma, Fila, Championi Converse.

CCC je kampanjom “Tvoje vrijeme za igru” pokazao kako povratak u školu u omiljenim brendovima može biti kreativna igra. S druge strane, gajming koji mladi prakticiraju putem ekrana nastojali smo učiniti još fantastičnijim iskustvom i mladima dovesti omiljene zvijezde Youtube scene kako bi ih dodatno inspirirali – istaknula je Martina Perić, CMO, CCC Hrvatska i Slovenija.

Dodala je kako CCC nikada ne prestaje biti inovativan pa sve što je aktualno na svjetskoj modnoj sceni zaživi i na policama njihovih trgovina. Zaživjela su i neka nova prijateljstva i iskustva u Z centru jer GallaSandalla i Krsko uz voditeljsku palicu AmeysHouse podijelili su s posjetiteljima svoja iskustva te zaigrali ali i zabavili sve sjajnim iznenađenjima i super nagradama za najbolje.

„Jučer je bilo neopisivo, toliko fanova, pozitive, ljubavi u jednom danu i to sve zahvaljujući CCC Hrvatska s kampanjom” Tvoje vrijeme za igru”. Drago mi je bilo vidjeti svog kolegu Nikolu Krstina nakon dugo vremena i podružiti se s njim. Bilo mi je nezaboravno iskustvo bodriti svoje fanove kako igraju i bore se za nagradu u Fall Guys igrici. Posebice mi je bilo drago slikati se s fanovima, upoznat ih te primiti lijepe poruke podrške koje mi svakoga dana pružaju. Hvala vam CCC, LMAOOO“, rekao je Galla Sandalla.

„Svaki moj dolazak u Zagreb ugodno je i zabavno iskustvo, baš kao i ovo u Z centru. Odlično društvo kolega, iznimno dobra organizacija i profesionalnost organizatora doprinijeli su da ovaj CCC event bude zabavan i zanimljiv. Htio bih se zahvaliti svima koji su omogućili da se ovaj CCC event održi i naravno hvala posjetiteljima i igračima koji su bili s nama! Nadam se da ću u bliskoj budućnosti imati prilike  opet doći u Zagreb i ponovo surađivati s ovom fantastičnom ekipom.“– izjavio je vidno oduševljen Krsko.

Tvoje vrijeme za igru kampanja je koja promovira sportske brendove dostupne u CCC-u, a svi artikli iz nove kolekcije “Tvoje vrijeme za igru”, dostupni su u svih 28 trgovina diljem Hrvatske i na ccc.eu.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori