Dizajnerica interijera s najslađom ‘catssistant’ pomagačicom

Instagram i Pinterest najbolje su platforme za traženje inspiracije kada su u pitanju interijeri. U tražilicu je dovoljno upisati tek jednu riječ i na ekranu se pojavi cijela mapa divnih fotki od kojih ne znate na koju bi prije kliknuli. Ako k toj riječi pridružite još koji pojam te tako detaljizirate svoju pretragu suzit ćete izbor na postove koji su u skladu s vašim predmetom potražnje.

Rastući trend među blogerima, ali i svim ljubiteljima životinja, a o kojem smo već pisali, skriva se pod hashtagom #catsandinterior. Tako smo naišli na Instagram profil njemačke dizajnerice interijera i njezine catssistant pomagačice- mačke Magu.

Najslađa pomagačica – catssistant Magu

Maca Magu je ljubimac u kojeg ćete se zaljubiti na prvi pogled. Umiljata njuškica nije jedina osobina koja ju krasi, male pognute uši čine ju nalik jednoj drugoj životinji- sovi. Naime, riječ je o pasmini škotski fold i jedna je od najpopularnijih diljem svijeta. Dominantan gen zaslužan je za poseban oblik ušiju,  a zanimljivo je da na svijet dolaze s ravnim ušima koje se tek nakon 3 tjedna počinju savijati. Odlično se slaže s drugim životinjama, nježna je i mirna, a gusto krzno dolazi u paleti raznih boja.

Život Insta mace u divnom interijeru

Antonia Schmitz po zanimanju je dizajnerica interijera, a između ostalog bavi se fotografijom i stiliziranjem. Svoju ljubav i kreativnost prema stvaranju pretočila je u realnost te osnovala blog magazin. Na njemu svakodnevno piše priče koje će zaintrigirati sve entuzijaste i ljubitelje dizajna od toga kako urediti kutak u domu, postaviti namještaj i detalje za fotku i naravno u sve to ne izostavlja uključiti svoju macu Magu.

Njezina asistentica (catssistant) voli okupirati kadar i postati najslađi krzneni ‘detalj’ na fotkama raskošnog interijera koji nam se jako sviđa.

Foto: Instagram

0