Kartonske igračke koje će vaša mezimica obožavati

Kartonske igračke koje će vaša
mezimica obožavati

Za razliku od ostalih mezimaca, mačke su poznate po tome da se jako vole zabavljati i animirati same sa sobom. Stoga im je uvijek potrebna neka vrsta zanimacije, a najčešće su to grebalice, penjalice i razne interaktivne igračke. Cat Amazing Toys je brend inspiriran igrom i zabavom. Mooky i Zeke zaslužne su za pokretanje ideje, a vlasnici Andrey i Natalie za praktični dio – realizaciju. Iako su izgrađene od kartona, osobnost koja ih krasi je izdrživost, ali i eco-friendly etiketa koju svaki komad ponosno nosi.

Interaktivne igračke za mace

Ideja se javila sasvim slučajno. U domu u kojem nije nedostajalo igračaka, mačka Mooky uvijek se dosađivala i brzo gubila interes za stvarima na raspolaganju. Čak i kada je dobio novog sustanara, situacija nije doživjela veliki preokret.

Igračke više nisu bile dovoljne, trebalo je osmisliti nešto potpuno drugačije. Natalie i Andrey kreativnost su pretočili u djelo i tako je nastala prva kartonska Cat Amazing igračka koja je pažnju njihovih ljubimaca zadržala duže od pet minuta.

Multifunkcionalne i biorazgradive

Lako ih je sklopiti i ponijeti na putovanje, a igračke dolaze u raznim oblicima. Čak se mogu i slagati jedna na drugu pa će biti idealne za sve one aktivnije mačke koje se vole penjati. Multifunkcionalne su i ‘level’ možete podesiti ručno, ako vašoj mezimici izazov postane previše lagan. Veterinari preporučuju baš ovakav tip aktivne igre koja ljubimce mentalno stimulira. Za razliku od modernih igračaka, izgrađene su od 100% prirodnih i biorazgradivih materijala pa još k tome ponosno nose oznaku planet-friendly.

Foto: Instagram (@catamazingtoy)

 

Učitati još
Zatvori