Omiljeni California Burrito bar na novoj zagrebačkoj adresi

Omiljeni California Burrito bar na
novoj zagrebačkoj adresi

burrito

Nakon četiri uspješne godine u zagrebačkoj Masarykovoj ulici, California Burrito bar ovih je dana preselio na novu, atraktivniju lokaciju u samom centru Zagreba, na adresi Gajeva 8. Fast-casual koncept koji spaja kvalitetne namirnice uz brzu pripremu, u kombinaciji s popularnom Cal-Mex kuhinjom koju je nemoguće ne voljeti, pokazali su se kao dobitna kombinacija. Jednostavnu i nepretencioznu priču od samog početka prepoznali su i Zagrepčani i brojni turisti, a o autentičnom restorančiću svojedobno je pisao i američki Washington post izdvojivši ga kao jednu od skrivenih zagrebačkih lokacija koju morate posjetiti.

burrito2

burrito5

Burritosi, fajite, tacosi, wrapovi i quesadille i dalje su glavne zvijezde menija, a osim u kombinaciji s piletinom i svinjetinom, sada dolaze i u varijanti s junetinom. U ponudi je i tofu, ali i gluten free opcije s kukuruznim tortiljama u pojedinim jelima. Craft pive od početka su u California Burrito baru imale važnu ulogu, a u Gajevoj je ona dodatno proširena. Novost su i super-zdravi hladno prešani sokovi, a ako ste za nešto neuobičajeno, probajte originalnu meksičku sodu – popularne Jarritose koji dolaze u okusima poput agave, limete ili mandarine.

burrito3

burrito10

burrito8

Osim ukusne hrane po pristupačnim cijena, pozornost će vam sigurno privući i originalan interijer rađen po uzoru na kalifornijske surf barove. Na zidovima se ističu motivi iz surf i skate scene šezdesetih i sedamdesetih, retro posteri, ali i fotografije legendarnih filmskih zvijezda poput Farrah Fawcett i Arnolda Schwarzeneggera.

burrito7

Opuštenu atmosferu kalifornijske plaže dodatno naglašava atraktivan mural koji će vas neodoljivo podsjetiti na serijal Baywatch, a koji je djelo poznatog street art umjetnika Mire Petkovića, poznatijeg kao Modul Osam. Nova-stara street food lokacija oduševit će vas u svakom pogledu, a sve informacije o California Burrito baru pratite na njihovoj Facebook i Instagram stranici.

burrito9

burrito12

burrito4

burrito11

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori