Cabaret dinner show ovog ljeta i u Dubrovniku, znamo sve detalje
Cabaret dinner show ovog ljeta i u Dubrovniku, znamo sve detalje

Cabaret dinner show ovog ljeta i u
Dubrovniku, znamo sve detalje

Po uzoru na svjetske cabaret predstave Pariza, Mykonosa i Ibize, i Dubrovnik ovog ljeta dobiva svoj prvi cabaret dinner show. Na prekrasnoj uvali Lapad, u sklopu Sunset Beach Dubrovnik i novootvorenog event prostora Nobilis, svakog četvrtka i petka tijekom cijele ljetne sezone posjetitelji će moći uživati u ekskluzivnim cabaret nastupima uz večeru.

Nobilis i Sunset Beach odlučni su ponuditi potpuno nove standarde zabave – spoj cabaret izvedbi, očaravajućeg ambijenta i vrhunske  gastronomske ponude s ciljem proširenja turističke ponude Dubrovnika.

Iza cabaret dinner show-a stoji proslavljena i svjetskoj publici poznata Anja Bijelić koja je profesionalna plesačica, akrobatkinja i performerica. Iza nje su profesionalni nastupi na svjetskim pozornicama poput Dubai i Monte Carla. Anjine performerske sposobnosti osim na svili, pokazuje i na kolutovima, zračnim trakama, lancima te na šipki. Široj javnosti ona je poznata i kao polufinalistica “Supertalenta” 2017. godine, kada je oduševila gledatelje i žiri plesom na šipki.

Tim okupljen iza prvog cabaret dinner show-a na Sunset Beach Dubrovniku čine talentirani plesači, pjevači, glumci i akrobati koji čine ovaj show nezaboravnim iskustvom.

Cabaret Dinner Show „Under the Stars“ svakog četvrtka i petka od 20:30 sati, namijenjen je za limitiran broj posjetitelja u Nobilisu na Sunset Beach, stoga je savjet da svoje mjesto rezervirate unaprijed.

Foto: PR, Dino Ninković

Učitati još
Zatvori