Englezi su prigrlili trend dostave kuhanih obroka za svoje ljubimce

Englezi su prigrlili trend dostave
kuhanih obroka za svoje ljubimce

@butternutbox

Svakodnevno zbog nedostatka vremena mnogi su prisiljeni naručivati hranu u ured ili kod kuće iz obližnjih restorana. Dostava hrane oduvijek je bila praktično rješenje, no Englezi su otišli korak dalje i osmislili dostavu hrane – za kućne ljubimce. Ono veselo mahanje repićem na kućnom pragu nakon dugog radnog dana zaslužuje ukusnu večeru, a ne uobičajenu dehidriranu hranu iz vrećice. Barem su tako mislili Kev i Dave kada su smišljali koncept za svoj brend Butternut Box.

Svi oni koji vode brigu o zdravoj prehrani i načinu života, žele i za svoje četveronožne sustanare osigurati nutritivno kvalitetan obrok. Kada k tome još dodamo činjenicu da su kuhani od kvalitetnih namirnica i na vašu adresu stižu još vrući… Što sve nudi Butternut Box, doznajte u nastavku.

Butternut box – dostava hrane za ljubimce

@butternutbox

Kako cijeli sustav funkcionira? Prije online narudžbe program će vam postaviti nekoliko pitanja vezanih uz vašeg ljubimca. Sukladno tome kreirat će se Butternut Box meni, ali i tamo imate nekoliko varijacija koje možete izabrati. Prije svega vodi se računa i oko porcije, pa su za male pse namijenjene one manjih količina, a nutricionisti iz tima su se potrudili da je svaki obrok nutritivno uravnotežen i prilagođen potrebama određene vrste i naravno proporcijama psa. Ravno iz tavice hrana se pakira u eco-friendly kutije i u kratkom roku dostavljena je na željenu adresu. U svakom trenutku dostava se može otkazati, pauzirati ili jednostavno preusmjeriti na drugu adresu i vrijeme. Na Instagram profilu zapratite ih za više informacija.

Nutritivno balansirani obroci

@the_spaniel_pup

I ljubimci moraju paziti na unos kalorija, a toga su svjesni u Butternut Box kuhinji. Vješte ruke kulinarskih virtuoza brine o unosu minerala, vitamina i svih ostalih nutrijenata koje vrijedi uključiti u obrok kako bi vaš pas bio sretan i zdrav. Uz konkretne menije u ponudi su i razne poslastice i slatkiši koje ljubimci jednostavno obožavaju. Na web stranici Butternut Box dostupni su i planovi prehrane pa ćete lako naručiti obroke po danima, sukladno potrebama vašeg psića i jednostavno nećete brinuti o tome svaki dan. Čini se kako je ovaj trend privukao velik broj zainteresiranih. Iako će se mnogima činiti da je ovo jedna nova, možda čak i nepotrebna razina – zaposlenim ljudima koji vode zdrav i aktivan život sigurno će olakšati svakodnevicu.

@butternutbox
@butternutbox

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori