Eco-friendly krevetići za pse s potpisom australskog brenda

Eco-friendly krevetići za pse s
potpisom australskog brenda

Vlasnici pasa, pogotovo onih manjih, znaju da su krevetići od esencijalne važnosti za kućanstvo. Iako mezimci spavaju posvuda, poznato je da ipak vole imati svoj kutak u domu. Često se ne uklapaju u interijer, a izrađeni su od materijala koji nisu prirodni. Sve više pažnje se pridaje eco proizvodnji i tkaninama u modnoj industriji, a pet industrija prati trendove pa je tome vješto i doskočila.

Divne krevetiće za pse pronašli smo u Australiji, točnije na Instagram profilu brenda Burrow. Prepoznatljivi dizajn dolazi u dva modela – Teepees podsjeća na šator, a minimalistički stil kreveta u obliku pladnja uklopit će se u svaki moderan dom. Što se baze tiče, jastuke birate po veličini, a prate neutralnu paletu boja. Sustainable Design zaslužan je za ručno rađene krevetiće od 100% pamuka.

Burrow: stylish i praktično

Za pozadinsku inspiraciju i nastanak brenda zaslužan je čupavi, bijeli štenac. Naime, malena Gigi pasmine Shih Tzu čim je stigla u svoj novi dom potaknulo je vlasnike da razmisle o kupnji krevetića koji će biti njezin ‘hot spot’. S obzirom na to da su na tržištu bile dostupne razne opcije, ali nisu zadovoljavale njihove kriterije, počeli su razmišljati o pokretanju vlastite linije koja će udovoljiti svim standardima. Tako je nastao Burrow, potpuno drugačiji, stylish i jako praktični krevetići za pse.

Trenutno ograničena kolekcija uskoro će dobiti i neke nove modele, ali će ostati vjerni minimalističkom dizajnu. Zasigurno ih nećete ‘skrivati’ i micati iz dnevnog boravka kada dođu gosti jer Burrow se potrudio da ih osim funkcionalnosti krasi i profinjena estetika. Na službenoj stranici zavirite na modele, razveselite ljubimca i dodajte novi ukras u svoj stan.

Foto: Instagram

 

Učitati još
Zatvori