Lagana i kompaktna dječja kolica stvorena za male i velike avanturiste
Lagana i kompaktna dječja kolica stvorena za male i velike avanturiste

Lagana i kompaktna dječja kolica stvorena
za male i velike avanturiste

Jedna od težih odluka koju su brojni roditelji, ali i koju će mnogi budući roditelji morati donijeti, svakako je ona o izboru dječjih kolica. Kako ih odabrati, gdje ih kupiti, o kojim karakteristikama voditi računa – pitanja su koja mnogi postavljaju prije finalnog odabira jednog od najvažnijih dijelova dječje opreme.

O odabiru dječjih kolica puno toga se može napisati. Osim što su kolica proizvod koji će biti u svakodnevnoj upotrebi od trenutka kad se dijete rodi pa narednih nekoliko godina, odabir ‘onih pravih’ je prilagođen potrebama određene obitelji i njihovom načinu života. Srećom, suvremeno tržište se jako brzo prilagođava zahtjevima modernih roditelja koji su često u pokretu, nerijetko putuju sa svojom djecom i koji nemaju na raspolaganju cijele ostave u kojima kolica mogu pospremiti kada nisu u upotrebi. Zbog toga su kompaktna, prilagodljiva i lagana kolica mnogim roditeljima upravo ono što traže.

Upoznajte Bugaboo Butterfly

U bogatoj ponudi dječjih kolica ističe se Bugaboo, brend koji je prije više od 20 godina pokrenuo svojevrsnu revoluciju dječjih kolica, sa svojim inovativnim proizvodima pomoću kojih su željeli olakšati život roditeljima diljem svijeta. Kao i tada, Bugaboo i danas predstavlja kompaniju kojoj je u fokusu razvoj vrhunskih proizvoda najboljih performansi, koja nadilaze samu šetnju.

Nakon mnogobrojnih odličnih proizvoda koje su osmislili tijekom prethodnih godina, iz Bugaboo radionice sada su stigla jedna od najlakših i najkompaktnijih dječjih kolica ikada – Bugaboo Butterfly. Svojom inovativnom tehnologijom i dugogodišnjim iskustvom Bugaboo je stvorio potpuno novi dizajn koji impresionira iznimnim značajkama.

Kompaktna i lagana gradska kolica za sve avanturiste

Butterfly kolica su nevjerojatno jednostavna za korištenje. Zahvaljujući inovativnom gumbu na upravljaču, moguće ih je sklopiti i rasklopiti jednim klikom, što vam omogućuje da doslovno u jednoj sekundi uživate u potpunoj slobodi u svojim svakodnevnim šetnjama s djetetom. Iznimno su kompaktna i lagana; teže samo 7.3 kg i nude više načina nošenja pa ih lako možete ponijeti sa sobom kamo god se uputili. Osim što njihova težina olakšava svakodnevno nošenje prilikom odlazaka u šetnju, idealna su za putovanja bilo da putujete automobilom ili zrakoplovom.

Uz to, odlikuju ih sve izvanredne karakteristike tipične za Bugaboo kolica. Udobno i prostrano sjedalo, dodatno postavljena podloga te duboki, prozračni i vodonepropusni pokrov za sunce vašem će djetetu šetnje i izlete učiniti posebno ugodnima. Duboka donja košara za stvari, uz nosivost do 8 kilograma, omogućuje vam lagan i brz pristup svim potrepštinama.

Kolica se mogu koristiti od 6 mjeseci do težine od 22 kilograma, što vam omogućuje iznimno dugo korištenje. Također, možete brzo i jednostavno, uz kupnju adaptera, postaviti autosjedalicu na samu konstrukciju kolica te ih početi koristiti čim se beba rodi.

Lagana i lako upravljiva, Bugaboo Butterfly kolica spremna su za sve izazove koji vas prate kamo god vas avanture odvedu. Uživajte zajedno u slobodi zahvaljujući nevjerojatnoj jednostavnosti korištenja, praktičnom ultra kompaktnom sklapanju i prvoklasnoj udobnosti.

Bugaboo Butterfly kolica dolaze u nekoliko boja, a možete ih pronaći ovdje.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori