Super ideja za produženi vikend u Trogiru

Super ideja za produženi vikend u Trogiru

Brown-Beach-House-3

Trogir zadnjih godina bilježi rekordnu posjećenost turista te se profilira kao destinacija koja se ne preskače pri posjeti Hrvatske. To je samo jedan od razloga zašto ovaj grad zaslužuje obogaćenje ponude koju dizajn hotel Brown Beach House nudi. Jedan od najljepših hotela na Jadranu ljetnu sezonu najavljuje popodnevnim eventom u susret prazniku rada, u nedjelju, 30. travnja s početkom u 11 sati. Spring Break Pool Party tek je prvi u nizu događanja koja pripremaju u ovom trendi hotelu opuštajuće atmosfere.

Brown Beach House s kojim smo vas već pobliže upoznali ovdje nalazi se u pomno obnovljenoj kamenoj zgradi izgrađenoj početkom 20.-tog stoljeća, nekadašnjoj tvornici „Duhanka“ u Trogiru, gradu pod zaštitom UNESCO-a. Ono što je desetljećima bila tvornica duhana danas je luksuzno zdanje kojim dominira dizajn inspiriran pedesetim godinama prošlog stoljeća kojim vlada razigranost i ležernost.

Brown-Beach-House-1

U sklopu hotela radi i suvremeni high-end restoran Cartina, pretežno ribljeg menija u kojem se poslužuju doručak, ručak i večera te je otvoren i za one koji nisu gosti hotela. Vrhunski Cartinini kuhari angažirani su i za BBQ Spring Break Pool party na koji su pozvani svi željni vrhunske zabave na idealnoj lokaciji uz glazbenu podlogu DJ Matthew Bee-a i Cosmic Quarteta.

Brown Beach House Croatia najnoviji je hotel međunarodne grupacije boutique hotela Brown Hotels te prvi na hrvatskoj obali. Interijer modernizira retro estetiku po kojoj je ova međunarodna grupacija i prepoznata, naslanjajući se na estetiku klasičnih talijanskih plaža pedesetih godina.

Brown-Beach-House-2

Više informacija na: www.brownhotels.com.

Učitati još
Zatvori