Brojni poznati podržali kampanju Superseniori

superseniori 00003

Idiličan, topao i sunčan dan privukao je jučer mnoštvo građana na sajam antikviteta na Britanskom trgu, popularno zvan i Mali plac. No, on je ove nedjelje zasjao u nešto drugačijem  ruhu. Naime, povodom Međunarodnog dana starijih osoba, koji se tradicionalno obilježava 1. listopada, posjetitelji su na posebnom štandu u sklopu sajma imali prilike sudjelovati u akciji za podizanje kvalitete života starijih osoba. U zamjenu za donaciju u fond SUPERSENIORI, mogli su odabrati vintage predmete i antikvitete koje su pripremili korisnici Senior centra Zaklade Zajednički put, a cjelokupni prihod namijenjen je udrugama koje svojim aktivnostima poboljšavaju uključenost starijih osoba u društvo.

superseniori 00002 superseniori 00001

Štand SUPERSENIORA među prvima su posjetili Gradonačelnik Milan Bandić i Romana Galić, pročelnica Gradskog ureda za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom sa suradnicima.Ovu hvalevrijednu akciju svojim su dolaskom ali i donacijama podržala i brojna poznata lica. Dio je to nacionalne kampanje ”Punjač za seniore” s popularnim glumcem Jankom Popović Volarić u glavnoj ulozi, a uz njega je na sajam su stigli i Antonija Blaće, Bojana Gregorić Vejzović, Mila Elegović, Nada Rocco, Senka Bulić, Rene Medveščak, Slavko Sobin, Loredana Bahorić i brojni drugi.

cover superseniori 00005

Kampanja„Punjač za seniore“ dio je programa SUPERSENIORI, kojem je cilj prikupiti sredstva za podizanje kvalitete života starijih osoba te njihovo uključivanje u zajednicu. Program drugu godinu za redom provodi Zaklada Zajednički put u suradnji sa Zakladom Slagalica, a sudjelovati mogu svi građani, doniranjem putem platforme doniraj.org i to do 25. listopada 2017. Sve o kampanji saznajte na doniraj.org te na službenoj stranici projekta superseniori.hr.

superseniori 00007

superseniori 00008

superseniori 00009

superseniori 00010

superseniori 00012

superseniori 00014

superseniori 00015

superseniori 00016

superseniori 00017

superseniori 00013

Foto: Goran Ternjej

0