Britanci jedva dočekali: princ Harry i Meghan Markle su zaručeni

Britanci jedva dočekali: princ Harry i
Meghan Markle su zaručeni

prince-harry-meghan-markle-1

Meghan Markle i princ Harry

Sve vezano uz kraljevsku obitelj Britanci prate kao da im život ovisi o tome, što ste mogli primijetiti pratite li njihove medije. Nakon par tjedana nagađanja hoćemo li uskoro gledati još jedno raskošno vjenčanje, sada je i službeno potvrđeno da su princ Harry i američka glumica Meghan Markle zaručeni nakon što je kraljica javno blagoslovila budući brak.

Još jedne kraljevske zaruke

Nakon nešto više od godinu dana veze pod budnom pratnjom medija i paparazza, Harry je zaprosio Meghan početkom mjeseca u Londonu, a navodno bi se svadba trebala odviti već na proljeće, nakon rođenja treće kraljevske bebe u travnju. Još uvijek nisu poznati svi detalji, ali pretpostavlja se da će to biti u Westminsterskoj opatiji, Katedrali sv. Pavla ili dvorcu Windsor.

Par je danas i izašao pred novinare na službeno fotografiranje povodom zaruka prije nego što se pojave i ispred televizijskih kamera u intervjuu na kanalu BBC. Otkriveno je i još nekoliko detalja, primjerice da je prsten izrađen od dijamanata princeze Diane, a Harry je sam osmislio dizajn. Na pitanje kada je znao da je Meghan žena za njega, odgovorio je: “Prvi puta kada sam je upoznao”.

Meghan je prekinula sve obaveze vezane uz snimanje serije Suits, nakon završetka 7. sezone više se neće vraćati u ulogu odvjetnice Rachel Zane, a selidba u London već je počela. Mladi bračni par će nakon vjenčanja živjeti u komplesku palače Kensington, odmah do Williama i Kate, na veliku radost fanova kraljevske obitelji.

Meghan Markle

Foto: Getty Images, Splash News

Učitati još
Zatvori