Submarine ima božićni burger

Submarine ima božićni burger

Submarine Burger Bogovićeva 7

Submarine Burger je nakon Frankopanske, Radničke i Žitnjaka, sada osvanuo na četvrtoj lokaciji u Zagrebu, u samom centru grada. Mali lokal nalazi se u Bogovićevoj 7, a interijer ocrtava sve po čemu je Submarine postao prepoznatljiv. Namirnice prirodnog i domaćeg porijekla, isključivo lokalni sastojci i upečatljiva žuta zaštitna boja koja se provlači kroz cijeli prostor.

Submarine Burger Bogovićeva 7

U korist kvalitete govori i činjenica da je Submarineov burger proglašen najboljim na prvom zagrebačkom Burger Festivalu, a mi smo u Bogovićevu došli istražiti najnoviju blagdansku ponudu. Naime, za vrijeme trajanja Adventa, pripremili su pravu poslasticu – božićni burger, koji se može isprobati u svim njihovim restoranima u gradu, ali i na dvije pop-up kućice. Jedna se nalazi u Kurelčevoj ulici, a druga na Tuškancu, gdje je uz Christmas Burger na meniju i standardna ponuda te kvalitetno bio kuhano vino.

Submarine Burger Bogovićeva 7

Iako je na meniju tek par dana, reakcije na Christmas Burger su odlične te je postao najtraženiji burger u Submarine restoranima. Sastoji se od domaćeg brioche peciva, domaćeg 100% junećeg mesa, umaka senf-med, crvenog kupusa, pancete te suhih šljiva pirjanih u portu. Slatko-slana nota isprekidana je svježinom kupusa i hrskavom pancetom, a uvijek je dobra ideja spojiti ove okuse s nekim od domaćih krumpirića u ponudi. I sladoledom za desert.

Submarine Burger Bogovićeva 7

Uz druge zanimljive burgere na meniju, posebni su još i slidersi koji uključuju tri mini verzije najpopularnijih burgera (Original, Vespa i Smokehouse), postoji mogućnost serviranja burgera omotanog u salatu ili integralno pecivo, a cijele godine traje akcija ‘Happy Burger’ s burgerom posebne recepture, od kojeg se prodajom svakog 10 kuna odvaja za udrugu Klaunovi doktori – Crveni Nosovi.

Submarine Burger Bogovićeva 7

U pivskoj ponudi su samo domaća, craft piva kako bi potaknuli razvoj domaćeg pivarstva u Hrvatskoj, a odlično se slažu s burgerima i krumpirićima. Osim božićnog burgera kojeg možete probati već danas na svim lokacijama u gradu, novost je i daljnje širenje – uskoro se otvara Submarine Burger u Rijeci, a postepeno će se širiti i na ostatak Hrvatske te čak i preko granica.

Za najnovije vijesti pratite Submarine Burger Facebook stranicu.

Submarine Burger Bogovićeva 7

Foto: Sanja Jagatić

Učitati još
Zatvori