Submarine BBQ ima slasne novosti

Prije nekoliko mjeseci Yellow Submarine u Frankopanskoj 11 promijenio je ime u Submarine BBQ što je bila samo prva u nizu novosti koje je omiljeni burger bar pripremio za svoje obožavatelje. Ovog tjedna otvoreni su novi restorani na čak dvije lokacije, i to regionalne – još jedna u Zagrebu te u Beogradu (Kralja Petra 20a). Mi smo posjetili onu zagrebačku, u Radničkoj 34, koja je već toliko popularna da se u vrijeme ručka traži mjesto više.

submarinebbq6

To niti ne čudi jer svi koji su ikad probali njihove burgere znaju da su zbog svoje maštovitosti izvrsni, a ako stignete još danas do kraja dana u sklopu proslave možete dobiti besplatni burger po izboru ako naručite krumpiriće i piće. A od burgera i ostatka ponude možete uživati u nekoliko noviteta koji su svi provjereno izvrsni.

submarinebbq3

Radi se o Balkan burgeru s kajmakom, pršutom i Special Submarine umakom, Juicy Lucy burgeru koji sadrži duplu dozu sira i junećeg mesa s karameliziranim lukom, te novim vrstama krumpirića s fantastičnim dodacima od kojih rastu zazubice – Beast Style Fries s karameliziranim lukom, Salchipapas s komadićima dimljene kobasice i krumpirićima s parmezanom i tartufima. Uz brioche i integralno pecivo izaberite pravu dijetnu varijantu, bez glutena i ugljikohidrata – burger omotan salatom.

submarinebbq13

U skladu s motom ‘Hot Burgers and Sexy Scampi’ u Submarine BBQ sad možete isprobati i škampe na žaru sa specijalnim umakom, coleslaw salatom i ručno rezanim krumpirićima, a ljubitelje domaće craft pive razveselit će ponuda koja ide uz to. Naime, Submarine BBQ tim je odlučio kako će pivo biti isključivo od malih hrvatskih proizvođača i sve po istoj cijeni, kao najbolja moguća kombinacija s jelovnikom.

submarinebbq2

Uređenje oba nova lokala, u Zagrebu i Beogradu, odiše industrijskim štihom s naglaskom na ono najvažnije – hranu. Domaću i vrhunsku. U prostoru se prepoznaju već dobro poznati Submarine BBQ motivi kao što je primjerice žuti periskop, a cijeli jedan zid krasi grafit koji utjelovljuje duh mjesta. Radnička cesta će se vjerujemo pokazati kao odlična lokacija, a sljedeće godine Submarine BBQ očekuje još jedan val ekspanzije o čemu više kad svi detalji budu poznati.

submarinebbq11

submarinebbq12

submarinebbq10

submarinebbq9

submarinebbq4

Foto: Rajna Raguž (RRVizual)

Komentari