Ove simpatične božićne svijeće s mirisom kolača unijet će dašak blagdanskog duha u vaš dom
Ove simpatične božićne svijeće s mirisom kolača unijet će dašak blagdanskog duha u vaš dom

Ove simpatične božićne svijeće s mirisom kolača unijet će dašak blagdanskog duha u vaš dom

Mirisne svijeće neizostavan su dio svakog interijera. Osim što prikrivaju neugodne mirise, volimo njihovu toplinu koju unose u naš prostor. Mnogo je različitih brendova koji proizvode svijeće, ali kada znamo da dolaze od mladih hrvatskih kreativaca, posebno im se veselimo. U minimalističkom prostoru posebni detalji svakako će više doći do izričaja, a jedan od takvih ukrasa definitivno su i ručno rađene svijeće brenda Slatko kao cukar.

Bilo da odlučite izabrati svijeću za sebe ili nekome za poklon, nećete morati tražiti dalje.

Slatke kao miris božićnih kolača

Domaći brend Slatko kao cukar radi najzanimljivije ukrasne svijeće u zanimljivim oblicima o čemu smo već pisali ovdje. Ovoga puta pažnju nam je privukla nova kolekcija božićnih svijeća. Uz Slatko kao cukar božićne svijeće uživajte u idiličnoj atmosferi u svojim toplim domovima, neodoljivom mirisu božićnih kolača, ispijanju vrućeg napitka i božićnim pjesmama.

Božićne svijeće dolaze u nekoliko boja, najčešće su bijele, bež, smeđe i sličnih zemljanih tonova, no tu su i razigrane zelene, crvene i zlatne. Slatko kao cukar svijeće su ručno rađene dekorativne svijeće neodoljivog mirisa i izgleda.

Gingerbread man svijeće

Ukrasite dom u blagdanskom ugođaju svijećama u obliku božićnog drvca i gingerbread mana. Možete birati između različitih blagdanskih boja, a vaš će prostor ispuniti mirisom božićnih kolača od jabuke i cimeta. Do Božića pripremaju još par iznenađenja/oblika, ali još nam nisu otkrili točne datume kada će i što točno biti objavljeno na webu. Stoga s nestrpljenjem čekamo novitete.

božićne svijeće

Slatko kao cukar je brend ručno rađenih skulpturalnih svijeća i ručno izrađenih proizvoda za dom. Brend je postao prepoznatljiv po zanimljivim svijećama u obliku ljudskog tijela, ali i svijećama inspiriranim hrvatskim znamenitostima. Svaki je proizvod pažljivo osmišljen i izrađen, a cijeli proces započinje odabirom voska i kalupa, preko biranja boja i mirisa do samog pakiranja i zadovoljnih kupaca.

svijeće

Foto: Instagram, Slatko kao cukar

Učitati još
Zatvori