Jako kul svijeće novog domaćeg brenda inspirirane su ljudskim tijelom

Jako kul svijeće novog domaćeg brenda
inspirirane su ljudskim tijelom

Želimo li da naš dom bude poseban i jedinstven, moramo se potruditi u interijer unijeti šarm na svoj način. Bilo to cvijećem i lijepom vazom, slikom, svijećama ili drugim ukrasima, na nama je da odlučimo. No, bilo bi poželjno zadržati jednostavnost i sklad uz poneki komad koji plijeni poglede. U minimalističkom prostoru posebni detalji svakako će više doći do izričaja, a jedan od takvih ukrasa definitivno su i ručno rađene svijeće brenda Slatko kao cukar.

Slatko kao cukar

Domaći brend Slatko kao cukar radi najzanimljivije ukrasne svijeće na koje smo ovih dana naišle na Instagramu. Njihov profil vrvi ručno rađenim svijećama u zanimljivim oblicima. Naime, svijeće su vjerni prikazi muških i ženskih tijela – od isklesanih, mišićavih, pa do tijela s više ili manje oblina. U ponudi su tako i svijeće-tijela s iscrtanim točkicama, šarenim cvjetićima, srcima ili trešnjama. Osim ljudskih tijela, pažnju privlači i svijeća kip Venere u vjernom prikazu. Svijeće dolaze u nekoliko boja, najčešće su bijele, bež, smeđe i sličnih zemljanih tonova, no tu su i razigrane zelene, ružičaste, narančaste i ljubičaste.

Ako želite naručiti svijeću potrebno je javiti se u DM, a sve informacije o svijećama, poput dimenzija i imena pronaći ćete u Highlightsima na Instagramu. Radi lakšeg raspoznavanja modela, svijeće imaju simpatična imena; Gospar, Gospođa, Sinjorina, Gospoja, Gospoja XL i Venera.

Učitati još
Zatvori