Božićnih lampica nikad dovoljno niti previše – evo gdje smo pronašli najljepše
Božićnih lampica nikad dovoljno niti previše – evo gdje smo pronašli najljepše

Božićnih lampica nikad dovoljno niti previše – evo gdje smo pronašli najljepše

Jeste li već okitili svoj dom i osigurali pravu božićnu atmosferu? Neki su tradicionalni pa jelku kupuju i kite tik pred Božić, dok oni istinski obožavatelji Božića svoje jelke kite već početkom prosinca. Koji god tip da bili, morate se složiti da je jelka kraljica Božića. Centralno mjesto svakog doma oko kojeg se svi okupljamo i koje daje toplinu. Bor nije bor ako na njega nismo stavili milijune lampica. Uz božićne lampice, naravno, nakitili ga svim lijepim kuglicama i mašnama. Zato u potpunosti razumijemo one koji od prvog u mjesecu prosincu odluče uživati u čaroliji svoga doma. Za one koji svoje božićne lampice još nisu nabavili, ne brinite, nije kasno jer u ponudi još uvijek ima prekrasnih.

Naravno božićna jelka nije jedino što nam daje blagdansku atmosferu u domu. Adventski vijenci, svjetleće zvijezde, orašari, adventske biljke – božićne zvijezde, amarilisi, grane crvenih bobica. Pregršt je toga čime odlučujemo začiniti svoj dom. Jer nema ljepše stvari od toga kada se na kraju radnog dana, otuširani i obučeni u pidžamu, pokrijemo dekicom, izgasimo sva svjetla u stanu i upalimo dekorativne božićne lampice. One su na jelci must, ali nemojte zaboraviti i na ostala mjesta na koje ih možete smjestiti. Božićne lampice možete staviti na okvire od vrata soba. Također možete njima ukrasiti i svoje police s knjigama i vijence. Lampice odlično stoje i na uzglavlju vašeg kreveta, ali i na prozorima. Osim što će vama biti lijepo u stanu, uživat će i susjedstvo koje ćete osvijetliti.

Osim dekoracija po domu, na veliko već počinjemo razmišljati i o dekoracijama blagdanskog stola. S božićnim lampicama koje ćete smjestiti duž sredine stola ne možete pogriješiti. Možete ih smjestiti i u neku zdjelu ili omotati oko velike svijeće. Božićne lampice koje smo pronašli danas nisu samo one jednostavne na koje ste navikli. Pronašli smo i one koji na sebi imaju različite oblike koje daju prekrasno osvjetljenje. Reći ćemo da ih je u Ikei pregršt!

Koje smo sve božićne lampice pronašli uz koje ćemo biti spremni za Božić, pogledate u nastavku.

Ikea božićne lampice

IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA

Foto: IKEA, Unsplash, Instagram (@njwhite)

Učitati još
Zatvori