Cool danski brend namještaja

Bolia je danski brend namještaja, no kako sami za sebe kažu oni nisu samo proizvođači namještaja već dizajnerska kompanija kojima je kreativnost na prvom mjestu.

bolia8

Pod svojim imenom okupljaju mlade dizajnere kako bi stvorili unikatne kolekcije koje odišu originalnošću i inovativnošću. U srži im leže već prepoznatljive linije skandinavskog dizajna, minimalizam i jednostavnost kreirana od najfinijih materijala, poput drveta, metala, kože, vune i mramora. Sofe, police, fotelje, rasvjeta, stolići i stolovi… Bolia donosi komade koji će se nenametljivo uklopiti u svaki prostor, dopuštajući nadogradnju zanimljivim detaljima, a istovremeno mogu funkcionirati samostalno kao ‘statement’ komadi.

bolia14

bolia2

Bolia cijelo iskustvo uzdiže na još jednu razinu jer sa svojim namještajem ne donosi samo komade, ona donosi i atmosferu. To je vidljivo u svakom njihovom lookbooku, svaku kolekciju ili komad namještaja prati određena glazbena pozadina, kao i mirisi dostupni u kolekciji koji zaokružuju ideju.

bolia4

Zaokruženo iskustvo tako zapakirano prema vašim željama i zahtjevima može stići i na kućnu adresu jer Bolia naime dostavlja unutar cijele Europske unije. Pojedinačne komade potražite na stranici Bolia.com, nećete biti razočarani.

bolia1

bolia13

bolia15

bolia12

bolia6

bolia11

bolia10

bolia7

bolia16

bolia9

bolia5

bolia3

Foto: Bolia.com

 

0