Prekrasne boho vješalice za biljke

Prekrasne boho vješalice
za biljke

makrame-1

Volite boho, no i minimalizam, a skandinavski utjecaji vam nisu strani i želite ukrastiti svoj prostor na originalan način – viseće vješalice za sobne biljke bit će prava i iznimno efektna stvar. Možete ih kombinirati nekoliko ili samo upotrijebiti jednu, ali upadljivu i time učiniti svaku sobu stvarno posebnom.

makrame-3

makrame-2

Lončanice i sobne biljke smještene u držačima, tj. vješalicama, napravljenim makrame tehnikom od užeta originalan su viseći ukras sobe, interijera, trijema i sličnih prostora. A poseban efekt imaju ako se upotrijebe kao okvir ulaza ili prozora i staklenih vrata zatvorene lođe ili zimskog vrta.

makrame-4

makrame-5

Visili oni s grane drveta koju ste uz put pokupili doma i namijenili joj reprezentativno mjesto na zidu i kao instalaciju koja dominira prostorom, ili smjestili biljke u neko diskretnije mjesto, ovakve vješalice za lončanice uvijek će privlačiti poglede i impresionirati posjetitelje.

makrame-6

makrame-7

Na Internetu ćete naći mnogo kreativaca i dizajnera koji izrađuju takve funkcionalne dekoracije, a nama su posebno zapele za oko one brenda Macrame Adventure čije radove možete vidjeti na njihovoj Facebook stranici ili na njihovom Etsy profilu.

makrame-8

makrame-9

makrame-10

makrame-11

Foto: Facebook

Preporuka

Zatvori