Neizostavan dodatak koji će olakšati putovanje s ljubimcem

Neizostavan dodatak koji će
olakšati putovanje s ljubimcem

@thirstydogbottle

Vrućine su nas iznenadile jer su stigle poprilično naglo, iako su sasvim uobičajene za ovo doba godine. Školski praznici, godišnji odmori, putovanja… Samo su neke stvari kojima se jako veselimo u nadolazećim mjesecima. Osim pakiranja vlastitog kofera, ako imate psa ili macu onda znate da i njihove potrepštine vrijedi ubaciti u prtljagu kako bi ljetne avanture protekle u bezbrižnom tonu.

Čak i ako ne planirate sjesti u auto ili avion već jednostavno guštate u dugim šetnjama s ljubimcem jedna stvar u cijeloj priči krucijalna je za vlasnike i mezimce: voda. O hidrataciji slušamo gotovo svakodnevno, a ljetne žege mogu biti opasne ako se ne pobrinemo za to da unosimo dovoljno tekućine. Bočica za vodu uvijek bi se trebala naći pri ruci, a osim što je praktična itekako je korisna.

Bočica za vodu – Thirsty Dog Bottle

@thirstydogbottle

Sigurno ste se barem jednom našli u situaciji da ste negdje u gradu ili na putovanju imali poteškoća s pronalaskom prikladne posudice iz koje ćete napojiti svog psa. Pepeljare baš i nisu prikladno rješenje iako će poslužiti u hitnim slučajevima baš kao i izlijevanje vode u dlanove iz vlastite bočice za vodu. Po društvenim mrežama proširile su se fotke jako cool dizajnerskih bočica osmišljenih i izrađenih baš po potrebi životinja. Thirsty Dog Bottle samo je jedan u nizu pet-friendly brendova koji su osmislili dizajn i olakšali brige vlasnicima kućnih ljubimaca. Na Instagram profilu krzneni četveronošci već su ponosno pozirali sa svojim primjerkom.

Zašto su posebne?

@thirstydogbottle

Investirati u dobru ‘putnu’ bocu za vodu pametan je izbor koji će doprinjeti aktivnom i zdravom stilu života četvernonožnog suputnika. Uz njih voda nikada neće biti daleko, a vi ćete uštedjeti mnogo vremena u potrazi za pitkim izvorom. Žeđ ne pita, a psići često posegnu i za gutljajem tekućine iz obližnje lokve, često prepune bakterija i nečistoća. Bočica za vodu osmišljena je tako da u sva voda koja je istekla u bazenčić, a vaš ljubimac ju nije popio, vraća se nazad u bocu. Time se spriječava nepotrebno rasipavanje pitke vode. Dolaze u dvije veličine, za velike i male pa će lako naći mjesto u svakoj torbici. Posebnu pažnju kreativni tim Thirsty Dog Bottle tvrtke posvetio je nepropusnom dizajnu pa nemorate brinuti oko curenja, kapanja i svega onoga što se dešava kada bočice za vodu selite iz torbe u torbu.

@thirstydogbottle

Foto: Instagram (@thirstydogbottle)

Učitati još
Zatvori