Najljepši znak pažnje koji ovih dana možete pokloniti za sve posebne prigode

Najljepši znak pažnje koji ovih dana možete
pokloniti za sve posebne prigode

S prvim sunčanim i toplim danima, stiglo je proljeće koje smo s nestrpljenjem iščekivali. Godišnje doba koja simbolizira novi početak, buđenje prirode i optimizam ove nam je godine donijelo promjenu koju nitko nije očekivao ni mogao predvidjeti. Pandemija koronavirusa proljetne dane preokrenula je naopako i u potpunosti promijenila našu svakodnevicu. Umjesto u društvu obitelji i prijatelja, na osunčanim terasama i u parkovima, proljetne dane ove godine provodimo kod kuće, u izolaciji koja nas je udaljila jedne od drugih i oduzela nam dio proljetne čarolije. Ipak, u svima nama ostao je djelić proljetnog optimizma koji nam govori da će sve biti dobro i uz pomoć kojeg svaki dan pronalazimo ljepotu u onim malim stvarima koje nas okružuju.

Nakon prvih dana prilagodbe novoj i neočekivanoj situaciji, koji su uvijek i oni najizazovniji, pronašli smo svoju novu rutinu. Uz radne zadatke i obaveze koje sada obavljamo iz improviziranih kućnih ureda, dane smo ispunili malim ritualima koji vraćaju dio proljetne čarolije u našu svakodnevicu.

Ipak, postoje trenuci kada je odvojenost od naših najdražih ipak malo teža. To su oni posebni dani i prigode koje smo navikli obilježavati u društvu obitelji i prijatelja. Rođendani, obljetnice i druge posebne prilike uvijek su savršeni razlog za okupljanje i druženje, prisjećanje prošlih avantura i stvaranje novih uspomena.

Ovog proljeća, slavljenička druženja ćemo preskočiti i odgoditi za neke bolje dane, ali još uvijek postoji način na koji možemo iznenaditi i razveseliti sve one čije ćemo rođendane, obljetnice i druge velike dane propustiti.

Najljepši znak pažnje koji će iznenaditi i razveseliti vaše najdraže

Oduvijek i s razlogom, cvijeće je jedan od najpopularnijih znakova pažnje koji možemo pokloniti i koji će uvijek izmamiti osmijeh na lice onoga tko ga prima. U vibrantnim bojama i popraćen divnim mirisom, savršeni poklon za svaku posebnu priliku možemo pokloniti čak i kada smo odvojeni zahvaljujući online cvjećarnici Blooming.hr.

Dostupna svaki dan i u svako doba dana, online cvjećarnica Blooming.hr nudi usluge dostava cvijeća na 101 način. Sve što trebate je odabrati jedan od svježih cvjetnih aranžmana ili buketa putem njihove web stranice i upisati adresu na koju će ga oni dostaviti i odabrati vrijeme kada želite da mirisni poklon bude dostavljen. Oduševljenje i iznenađenje kod osobe koja ga prima zasigurno neće nedostajati, osobito sada kada takve znakove pažnje najmanje očekujemo.

Personalizirajte i pošaljite mirisni poklon

Osim što je dostupna od 0h do 24h svaki dan, online cvjećarnica Blooming.hr donosi i raskošnu ponudu različitih cvjetnih aranžmana buketa u kojoj ćete pronaći savršeni poklon za svaku priliku i svaku dragu osobu. Raskošni buketi, Blooming tuljci s proljetnim tulipanima i impresivni flower boxovi ispunjeni vječno privlačnim ružama dio su njihove raskošne ponude u kojoj možete pronaći i druge cvjetne vijence i aranžmane te cvijeće u lončanicama.

Kako biste poslali savršeni cvjetni poklon za posebnu prigodu, odaberite omiljeno cvijeće osobe kojoj ga šaljete i u njezinoj omiljenoj boji ili u boji koja nosi poruku koju želite poslati. Crveno cvijeće simbol je ljubavi i romantike, bijelo naklonosti i poštovanja, ljubičasto privrženosti i prijateljstva, ružičasto divljenja, žuto obožavanja i privlačnosti, dok cvijećem narančaste boje možete pokazati zahvalnost, priznanje i uvažavanje. Ili odaberite šareni buket, Blooming tuljac ili flower box i pošaljite ne samo najmirisniji, već i najšareniji i najpozitivniji znak pažnje.

Cijelu mirisnu i šarenu ponudu online cvjećarnice Blooming.hr možete istražiti na njihovoj službenoj stranici i u samo nekoliko jednostavnih koraka naručiti i poslati cvjetno iznenađenje.

Blooming.hr online cvjećarnica dostavlja po cijeloj Hrvatskoj, no zbog situacije vezanom uz pandemiju koronavirusa, njihove su dostave trenutno ograničene samo na područje grada Zagreba.

Foto: Blooming.hr

Učitati još
Zatvori