Dvije blogerice, divni domovi i preslatke sustanarke

Dvije blogerice, divni domovi i
preslatke sustanarke

U posljednje vrijeme društvenim mrežama širi se trend #catsandinterior o kojem smo već i pisali. Još jedan u nizu profila sličnog sadržaja pronašli smo kod jedne blogerice koja jako voli mačke. Pia pod imenom @anotherpiasview dijeli fotke svog divnog stana prepunog biljaka.

S obzirom na to da je i sama velika obožavateljica zelenila, svoj interijer uljepšala je raznim vrstama koje su se savršeno uklopile u opuštajuću atmosferu njezinog doma. Pia je mama, ljubiteljica interijera i biljaka, ali i vlasnica nekoliko preslatkih mačaka. Kako izgleda život s četveronožnim sustanarkama, doznajte u nastavku.

Pia je ljubiteljica biljaka i vlasnica preslatkih mačaka

Estetika njezinog profila privući će pažnju ljubitelja životinja, ali i interijera. Naime njezine mace su glavni ‘lightmotiv’ koji dodatno uljepšava svaku sliku već ionako krasnog stana.

Vintage detalji, prirodni materijali i pregršt zelenila glavno su obilježje stana gdje Pia živi sa svojim macama. O utjecaju životinja na razvoj djece od najranije dobi mnogo se piše. Naime, dokazano je da upravo život s mezimcima mališane uči mnogim vrijednostima. Između ostalog brizi i ljubavi prema drugom živom biću, ali i pojedinim odgovornostima.

Mezimice u divnom domu njemačke blogerice

Dvije crne mace zasigurno uživaju u raskošnom domu prepunom umirujućih tonova. Okružene zelenilom, njihov dan bez sumnje je ispunjen maksimalnom relaksacijom u naočigled ‘prirodnom habitatu’.

Neke sobne biljke inače su otrovne pa ih vrijedi izbjegavati ako imate macu ili psa u stanu. Pia se pobrinula da odabere one bezopasne kako bi njezine mezimice bile sigurne čak i kad su bez nadzora u domu. No, ako se pitate odakle ostale mezimice na nekim postovima, Pia često ugošćuje mace prijateljice Jenny u svome domu koja vodi profil @what.the.hygge.

 

Foto: Instagram

 

 

 

Učitati još
Zatvori