Mirisne blagdanske radionice u Kuhaoni

Mirisne blagdanske radionice u Kuhaoni

radionice Kuhaoni

Prosinac se približava u znaku blagdana pa su i radionice u Kuhaoni mirisne, slatke i kreativne. Mjesec se otvara radionicom na kojoj će djeca zajedno s roditeljima pripremati zanimljive kolačiće koji ne samo da su fini, već neki od njih mogu poslužiti i za božićnu dekoraciju.

Radionice koje su osmislili Marina Sanguinetti i Berislav Lacković zasigurno će vam dati nove ideje što poslužiti na Badnjak, a što za Božić i Novu godinu. Bez finih kolača i toplih napitaka nema zime pa ćete uz Sandru Rončević moći uživati u pravoj mirisnoj i okusnoj čaroliji.

Teme radionica u Kuhaoni

09.12.2017. (subota)
BOŽIĆNI KOLAČIĆI S DJECOM – Predavač: Nastasja Chiara Petrić
Roditelji i djeca na ovoj će radionici zajedničkim snagama, uz pomoć Nastasje Chiare Petrić, pripremiti nekoliko zanimljivih božićnih kolača i kolačića. Čokoladne Rudolf muffine, Snježne kokosove cake-popse i Gingerbread jestive ukrase obožavat će podjednako i mali i veliki. Čarolija može početi ?
Trajanje radionice: 10.00 – 13.00 sati
Napomena: Radionica je prilagođena djeci uzrasta 6+ godina.

Cijena radionice: 400,00 kn (za jedno dijete u pratnji jednog roditelja)

12.12.2017. (utorak)
BAKALAR NA TANJURU – Predavač: Marina Sanguinetti
Jelovnik ove Kuhaona radionice posvećen je bakalaru koji se tradicionalno priprema na Badnjak pa ćete uz Marinu Sanguinetti naučiti kako pripremiti bakalar na tri načina. Kroketi od bakalara, pita od bakalara s bešamel umakom, te bakalar s krumpirom i jajem jela su koja ćete zasigurno i nakon ove radionice pripremiti za svoju obitelj i prijatelje.
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Cijena radionice: 400,00 kn

radionice Kuhaoni

14.12.2017. (četvrtak)
MIRISNI KOLAČI I NAPITCI
 – Predavač: Sandra Rončević
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Mirisi začina i toplih napitaka, te neodoljivi okusi kolača uvod su u blagdansko raspoloženje koje je pred nama. Stoga ćemo na ovoj radionici spojiti pripremu deserata i finih toplih napitaka pa tako uz Sandru Rončević možete naučiti kako pripremiti čokoladnu babku (kolač od dizanog tijesta) i Cantuccine, te aromatični čokoladni napitak s finim notama naranče, cimeta i čili papričice, te mirisni jabučni punč sa začinima.
Cijena radionice: 400,00 kn

19.12.2017. (utorak)
BLAGDANSKA PEČENJA – Predavač: Berislav Lacković
Osim tradicionalnih jela ovih blagdana odlučite se i za malo drugačija, okusno zanimljivija jela koja ćete poslužiti na svečanom stolu. Berislav Lacković naučit će vas kako pripremiti pureći zabatak punjen gljivama i glaziran medom, hobotnicu dimljenu u pećnici s krumpirom, te rolani odojak s aromatičnim biljem. Neka gozba počne!
Trajanje radionice: 17.30 – 20.30 sati
Cijena radionice: 400,00 kn

Ukoliko imate interesa za dvije radionice ili želite s nekim doći u paru Kuhaona nudi popust u iznosu 10%. Također, unutar svog programa vjernosti, Kuhaona vam za tri dolaska na radionice četvrtu poklanja. Kuhaona radionicu možete nekome i pokloniti, a više o svemu doznajte na službenim stranicama Kuhaone.

Učitati još
Zatvori