Bizzo i Baby Dooks u suradnji s Konzumom otvorili Čudnu šumu

Bizzo i Baby Dooks u suradnji s
Konzumom otvorili Čudnu šumu

Bolesna Braća Bizzo i Baby Dooks u suradnji s Konzumom otvorili su treću po redu Čudnu šumu, i ove godine najprominentniju zagrebačku adventsku destinaciju. Tom su prigodom pozvali sve prisutne da se pridruže Konzumovoj humanitarnoj akciji Odmotaj papir i zamotaj ljubav i tako pomognu djeci u SOS Dječjem selu Hrvatska. Od svake kupnje posebno dizajniranog ukrasnog papira, vrećica i kartica za pakiranje blagdanskih darova do 20. prosinca u svim većim prodavaonicama Konzum će donirati jednu kunu djeci u SOS Dječjem selu Hrvatska. Humanitarnu akciju Bolesna Braća predstavili su simpatičnom hip hop pjesmom koja nosi naziv akcije, a za koju potpisuju tekst i glazbu.

Ovogodišnje izdanje Čudne šume proteže se cijelom Varšavskom ulicom gdje će na središnjoj pozornici pod nazivom FUNK Proplanak Čudne Šume posjetitelje dočekati glazbeni nastupi funk, soul, hip-hop i jazz afirmiranih i neafirmiranih hrvatskih i stranih glazbenika instrumentalista, vokalista i DJ-eva. Dio Čudne Šume po prvi je put namijenjen najmlađima i nosi naziv Mala Šuma. Uz Dječji Disco koji se otvara samo vikendom moći će uživati i u Šumskom Kinu gdje će se svakodnevno uz igre i zabavu prikazivati animirani i igrani filmovi za najmlađe posjetitelje i njihove roditelje.

„Zajedno sa svojim vjernim kupcima Konzum u blagdansko vrijeme već godinama pokazuje kako je radost u malim stvarima. Ponekad je samo jedna kuna dovoljna da stavimo osmijeh na lica onima kojima je pomoć najpotrebnija, a ove smo godine odlučili uljepšati blagdane djeci u SOS Dječjem selu Hrvatska. Oni, kao i sva djeca svijeta nestrpljivo iščekuju nadolazeće blagdane i dolazak Djeda Božićnjaka. Želim unaprijed zahvaliti svim našim kupcima velikog srca koji će se uključiti u humanitarnu akciju Odmotaj papir i zamotaj ljubav i tako uljepšati blagdane djeci bez roditeljske skrbi”, izjavio je Ivan Širanović, voditelj Odjela komunikacija u Konzumu.

„Blagdanska akcija Konzuma i Bolesne braće sve nas je oduševila i nagovijestila početak blagdanskog raspoloženja. Originalna hip hop pjesma već se naveliko pjeva u našim SOS Dječjim selima, a mališani se posebno vesele svojim lijepo umotanim darovima ispod božićne jelke. Veliko je zadovoljstvo i čast imati partnera kao što je Konzum te im od srca zahvaljujemo što su nama i djeci u našoj skrbi uljepšali blagdane“, rekla je Ljiljana Varga, voditeljica Odjela za korporativna partnerstva SOS Dječjeg sela Hrvatska.

U duhu misije Udruge SOS Dječje selo Hrvatska djeca u Lekeniku i Ladimirevcima odrastaju u obiteljskom okruženju. SOS Dječja sela brinu za djecu bez roditelja i roditeljske skrbi, pružaju im ljubav i sigurnost u obiteljskom okruženju, trajan dom i obrazovanje za sretno i mirno djetinjstvo.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori