Češka chefica priprema divne torte, sladolede i zdrave slatkiše za pse

@biollie

Veliki ‘hype’ oko zdrave prehrane i dalje se nastavlja, ruši granice i postavlja nove trendove. Čini se da se polako ali sigurno ušuljao i u svijet kućnih ljubimaca. Češka chefica Michaela strast prema kuhanju pretočila je u posao iz snova i pokrenula vlastiti projekt Biollie.com. Zdravi snackovi i slastice od kojih rastu zazubice ubrzo su postali pravi hit. Kako maksimalno razmaziti ljubimce i začiniti druženja, okupljanja i proslave na kojima će i četveronožni prijatelji ‘omastiti brk’ zna češka chefica Michaela.

Češka slastičarka kreira delicije za pse

@biollie

Poznata chefica i sama je vlasnica nekoliko preslatkih psića. Organizacija zabava kod kuće međutim uvijek ju je stavljala u nezavidnu poziciju. Gosti su često psiće hranili slatkišima i hranom sa stola, pa je na ideju o pokretanju brenda došla sasvim slučajno. Ono što je krenulo kao običan pokušaj pretvorio se u priču o uspjehu. Naime, Biollie su ubrzo prepoznali ljubitelji zdrave hrane koji i svoje ljubimce žele hraniti samo provjerenim delicijama.

@biollie
@biollie

Njena kuhinja ubrzo je postala pretijesna za sve narudžbe, stoga se udružila s lokalnim obiteljskim proizvođačima u okolici Praga. Zajedničkim snagama proizvode sladolede, torte i kolače za pse, a baza su zdrave namirnice iz provjerenog uzgoja. Češka slastičarka posebno voli ukrašavati cupcakese i tortice za posebne prilike. Sladoledi nose simpatična imena, a na web-shopu zavirite u ponudu zdravih slastica za pse.

@biollie

Foto: Instagram (@biollie)

0