Ovu subotu provodimo u novom prostoru popularnih Biljkoboraca

Ovu subotu provodimo u novom prostoru
popularnih Biljkoboraca

Ove subote Biljkoborci slave preseljenje u novi prostor, nedaleko od dosadašnje lokacije. Na adresi Tratinska 78, uz zanimljivu akciju naziva TUTTI INSJEME, Biljkoborci će svečano otvoriti novi, još bolji prostor. A novi početak odlučili su obilježiti i jednom hvalevrijednom akcijom.

Sve što trebate je pojaviti se na novoj adresi između 10 i 14 sati u subotu i sa sobom donijeti jednu rabljenu ambalažu. Može to biti dio plastične boce, posudica iz dostave, stara čašica za kavu ili slično. Biljkoborci će ju obogatiti darovanom zemljom i sjemenom te podijeliti s vama sve savjete za uspješnu sjetvu.

Konceptualni izazov preseljenja

Moramo priznati da nam je preseljenje u novi prostor opet bio pravi konceptualni izazov te smo se  i ovog puta trudili da vas iznova, vizualno i konceptualno, iznenadimo, poručili su uoči otvorenja iz Biljkoboraca.  

I ovoga puta su sve sami osmislili i projektirali, a vrijedne biljkoborske ruke njihovih Luke, Stjepana i Franke udružile su snage i izgradile pravu zelenu oazu – za njihove biljke i sve posjetitelje.

Prigodna akcija TUTTI INSJEME

S obzirom na to da Biljkoborci nikad ne miruju i stalno traže kako ovaj planet učiti još zelenijim, uz akciju TUTTI INSJEME daju  plastici i otpadu novi izgled. Donesite boce i posudice koje ste namjeravali baciti i oni će ih obogatiti darovanom zemljom i sjemenom. Jer zajedno stvaramo ljepši, zdraviji i zeleniji planet.

Osim samog recikliranja, ove subote, između 10 i 14 sati, svoje posjetitelje će počastiti i druženjem, kako i priliči svečanom otvorenju. Stoga, neka ove subote odlazak na plac bude još uzbudljiviji uz druženje s Biljkoborcima!

Učitati još
Zatvori