Big Little Lies ima najljepše TV interijere

Big Little Lies ima
najljepše TV interijere

big-little-lies-renata-2

Serija koja okupira našu pažnju posljednje vrijeme svakako je HBO-ova ‘Big Little Lies’. Osim zanimljive i napete priče i radnje te genijalnih likova koje utjelovljuju stvarno odlični glumci, serija nas je oduševila i s interijerima domova likova.

Živeći život na visokoj nozi, u multimilijunskim velikim kućama Montereya u Kaliforniji, svi gledatelji imaju insajderski uvid, zapravo u luksuzno i jako elegantno uređene obiteljske kuće koje osim scena serije donose i mnogo, mnogo inspiracije za uređenje interijera, no i poneki tradicionalni dizajnerski podsjetnik koji odlično funkcionira u eklektičnom, modernom i jako elegantnom unutrašnjem okruženju.

big-little-lies-celeste-2

big-little-lies-reese-kitchen

Prvo što nam upada u oči su zapravo veliki, prostrani prostori, staklene stijene, ogromni dnevni boravci, kuhinje, garderobe i terase… kreatori serije su potvrdili da se Celestina kuća (glumi ju Nicole Kidman) stvarno i nalazi u Montereyevoj blizini, u Carmelu, tako da serija donosi i dozu autentičnosti što se domova tiče.

Režiser Jean-Marc Vallée htio je da svaki interijer, svaki dom, reflektira, doduše nenametljivo i diskretno, društveni status svakog lika, i koliko smo do sada vidjeli, prilično je uspješan u svom naumu.

big-little-lies-celeste-3

MV5BMjk3NGU3MDItMzE5Mi00NmQwLWEyOGMtN2IwMTE2NjhjYmM5XkEyXkFqcGdeQXVyNjc5Mjg0NjU@._V1_SY1000_SX1500_AL_

Isto tako, svaki interijer sa svojim detaljima reflektira i psihičko stanje te karakter lika koji živi u njemu, a to se postiglo i s mnogo kolorističkih akceneta te osobnih detalja. Na primjer, interijer lika Jane donosi mnogo smeđih, zemljanih i zelenih tonova jer se želi insinuirati i potvrditi njezin realniji, prizemniji karakter. Isto tako, što je lik bogatiji, unutrašnjost ima više luksuznih predmeta.

Donosimo nekoliko prizora koji vas mogu inspirirati za uređenje interijera te poneku promjenu i u vašem domu.

Big-Little-Lies-Houses

http-prod.static9.net.au_media201703031230BLL-8

http-prod.static9.net.au_media201703031229BLL-10

renata_pool

http-prod.static9.net.au_media201703031229BLL-12

Foto: Screenshot

Učitati još
Zatvori