Tri cool mjesta u Beogradu gdje rado pijemo kavu
Tri cool mjesta u Beogradu gdje rado pijemo kavu

Tri cool mjesta u Beogradu gdje
rado pijemo kavu

Službeno je, obišli smo skoro sve kafiće u Beogradu, uzduž i poprijeko. I znate što? Odlučili smo predstaviti vam one nama najzanimljivije, kriteriji su bili ambijent i provod, i nešto potpuno drugačije od onoga što riječ kafić može probuditi u našim mislima.

Došao je red na kafiće koje su nešto malo više od mjesta s odličnom kavom koje će savršeno odgovarati svima onima koji planiraju posjetiti Beograd.

Zoom Art Cafe

Znate li koliko je cool sjediti u photo studiju i ispijati kavu? Ako je vaš odgovor ne, odmah ćemo vam otkriti –  veoma je cool. Prvenstveno, ambijent Zoom Art Cafea je toliko zanimljiv za fotkanje, da će se vaša popodnevna kava pretvoriti u pravi photoshooting s prijateljima, a s druge strane mjesto je vrlo mirno što znači da ćete se uspjeti posvetiti svojim obavezama ili odmoru.

Također, ako volite događanja, Zoom je mjesto na kojem možete uvijek očekivati neke zanimljive događaje, izložbe i mnogo kreativnih mladih ljudi na jednom mjestu.

Kava + fotkanje + lijep ambijent = kafić koji zaslužuje vašu pažnju.

Zoom je sada na novoj lokaciji. Adresa: Dunavska 78A.

d59b.belgrad

Pored odlične, zaista odlične kave, ovo mjesto krasi specifičan interijer. Preko dana atmosfera je radna, dok će se popodnevni posjet možda pretvoriti u večernji izlazak.

Dok planirate slobodan dan da ih posjetite, poslušajte i njihov online radio i lagano uplovite u vajb ovog čuvenog mjesta.

Kafograf

Mali i simpatičan kafić Kafograf smješten je na adresi Bulevar despota Stefana 81. Glavni razlog zbog kog volimo ovo mjesto je taj što je uvijek mirno iako je na uglu veoma prometne ulice.

Na ovom mjestu ne ostajemo do kasno jer rade do osam navečer. Međutim, kada nam je potreban mir i koncentracija naručimo omiljenu kavu i opustimo se. Nakon odmora, skupimo stvari (prethodno smo se potrudili da ne ponesemo laptop), kupujemo omiljenu svježe mljevenu kavu za svoj dom i laganim koracima, već pospani od toga koliko smo uspeli opustiti se, u miru odlazimo kući.

Recite nam, zvuči li ovo kao vaše novo omiljeno mjesto u Beogradu vikendom?

@kafograf

Sadržaj je preuzet sa Journal.rs.

Foto: Instagram

Učitati još
Zatvori