Novo izdanje Bazaara u Garden Breweryju

Novo izdanje Bazaara u Garden Breweryju

Untitled-3

Novo izdanje Bazaara, našeg najpoznatijeg i najuspješnijeg urbanog marketa, održat će se u Garden Breweryju u nedjelju 4. lipnja od 12 do 20 sati.

Nakon manje od dvije godine pauze Bazaar se ponovo nalazi među brojnim kreativcima, umjetnicima, autorima i kolekcionarima, i to u sasvim novom prostoru – Garden Breweryju na zagrebačkom Žitnjaku. Za nedjeljno događanje prijavljeno je već više od stotinjak izlagača čiji štandovi će se postaviti u dvorištu pivovare. Veliko proljetno okupljanje posjetiteljima će predstaviti izlagače s vintage odjećom i namještajem, dizajnerskim namještajem, prirodnom kozmetikom, stripovima, ilustracijama, nakitom i mnogim drugim proizvodima.

Untitled-4

Ovaj Bazaar spoit će se s Gardenovim Sunday Sessionsom koji se nedjeljom održava na sunčanoj terasi uz craft pivo, burgere i sjajnu glazbu. Svako dijete do 10 godina starosti dobiva gratis Submarine dječji menu.

Bazaar je jednodnevno događanje koje okuplja umjetnike, umjetničke grupe, male obrte, dizajnere i kolekcionare na jednom mjestu. Raznovrsnim izborom prodajnih i izložbenih artikala, velikim brojem domaćih i inozemnih prijavljenih izlagača te još većim brojem posjetitelja Bazaar je dokazao svoju uspješnost i potrebu za takvim tipom događanja. Dosad je na Bazaaru izlagalo više od 1700 izlagača iz Hrvatske i regije, a posjetilo ga je 24.000 posjetitelja čime je postao najveći i najvažniji urbani market u Hrvatskoj. Nedjeljni Bazaar u Gardenu krenuti u 12:00, a završiti u 20:00. Ulaz je besplatan.

Untitled-8

Učitati još
Zatvori