Journal pets: Stigle su prve Bark & Run bandane iz zimske kolekcije
Journal pets: Stigle su prve Bark & Run bandane iz zimske kolekcije

Journal pets: Stigle su prve Bark &
Run bandane iz zimske kolekcije

Počeli su padati i prvi snjegovi ove zime što definitivno znači da ćemo više uživati na otvorenom s našim četveronožnim ljubimcima. Osim što većina pasa doista voli snijeg, on je idealna prilika i za nas da uživamo u radostima u kojima smo uživali kao djeca. Kako će se približavati hladniji dani tako će i naša druženja na otvorenom biti zabavnija. Zašto onda vaše ljubimce ne biste pripremili za zimske radosti? Nove zimske bandane koje stižu iz radionice domaćeg brenda Bark & Run obožavat ćete i vi, jednako kao i vaši ljubimci.

Zimske bandane

Winter collection domaćeg brenda Bark & Run odlikuju pravi zimski motivi snježne pahuljice i snjegovići, a bandane dolaze u dvije super boje – tamno plavoj i mint zelenoj. Bandane također dolaze u tri veličine pa ne morate brinuti hoće li pristajati vašem ljubimcu. Bandane su divan modni dodatak i jednostavno izgledaju neodoljivo. Uz njih, vaše će zimske šetnje postati još zabavnije i fotogeničnije. Bandane možete naručiti javljanjem porukom na Instagram profil brenda.

Bark & Run

O domaćem brendu Bark & Run pisali smo početkom godine. Brend je pokrenula Ana, koja iza sebe uz još dvije prijateljice ima i brend dobar.tee.dan. Ideja za Bark & Run nastala je iz ljubavi prema njenom psu Kai-u. Uz aktivnog psa i puno zajedničkog vremena provedenog u prirodi, rodila se ideja o pokretanju brenda za njuške i njihove vlasnike – odnosno za njihove zajedničke avanture. Od mame je naučila osnove šivanja, a učila je i uz razne videe te na tečaju šivanja. Zatim je uložila je u mašinu za šivanje/štikanje kako bi mogla imati i personalizirane proizvode i tu je sve krenulo. U prodaji su trenutno bandane za pse na kojima može biti ime psa ili druga riječ po izboru, matching gumice za kosu i personalizirani sweatshirt za vlasnike s imenom psa.

Učitati još
Zatvori