Ovaj brend ima cijelu kolekciju rekvizita za plažu posvećenu Barbie
Ovaj brend ima cijelu kolekciju rekvizita za plažu posvećenu Barbie

Ovaj brend ima cijelu kolekciju rekvizita
za plažu posvećenu Barbie

Ljetne vrućine učinile su svoje, a ono za čime najviše žudimo je, naravno, odmor na moru. Odabirete li za svoj odmor popularne i pune plaže, ili ste više tip za mirne, povučene i prazne uvale – u svakom slučaju cilj je ljetnu zabavu na plaži dovesti na vrhunac.

Čak i ako niste među onima koji na plažu nose velike torbe pune ručnika, kupaćih kostima, krema za sunčanje, maski i peraja, dok pod drugom rukom nosite ležaljke i suncobrane, poprilično smo sigurni da će vas rekviziti za plažu brenda FUNBOY raspametiti. Naime, udružili su snage s najpoznatijom lutkom na svijetu, a rezultat je neodovljiva kolekcija za plažu posvećena Barbie.

FUNBOY x Barbie kolekcija za plažu

Barbie kolekcija za plažu sadrži ručnike, kupaće kostime, gumice za kosu, luftiće, kolutove, lopte na napuhavanje, dječje bazene na napuhavanje, a tu su i luftići u obliku flaminga, aviona i automobila. Svi su proizvodi u kombinaciji ružičaste, narančaste, žute i bijele boje, no naravno, prevladava prepoznatljiva Barbie ružičasta.

Zabava je garantirana, a ako kojim slučajem planirate odmor na moru provesti u društvu prijateljica, ovi će neizostavni dodaci biti ultimativni hit. Dok nestrpljivo iščekujemo Barbie film, planiramo vodenu zabavu i opuštanje! Cijela Barbie kolekcija trenutno je snižena za 20-35%, a možete ju pronaći ovdje.

Ručnici i badići

FUNBOY X BARBIE ručnici za plažu dolazi u dva modela i dvije kombinacije boja, rađeni su od super mekanog i upijajućeg 100% pamuka i ukrašeni resama. Kupaći kostimi dolaze u dva modela dvodjelnih te u jednom jednodjelnom modelu, a gumica za kosu je popularan scrunchie koji obožavamo.

Luftići

Barbie luftići dolaze u oblicima golf carta, private jeta, ružičastog labuda te klasičnih madraca na napuhavanje u kojima osim u vodi možete uživati i kao u ležaljkama. Nas je osvojio nježno ružičasti golf cart na napuhavanje u koji stanu dvije osobe koji garantira ultimativnu zabavu, a i činjenica da golf cart i private jet luftići sadrže i držač za čašu!

Ostali rekviziti za igru na moru

Za savršen dan na plaži dobro će doći lopte na napuhavanje, kao i kolutovi za opuštanje. Kolutovi također dolaze u dva različita modela, a moguće je kupiti jedan, ili paket s dva velika koluta. Barbie zabava za najmlađe moguća je u dječjem bazenu koji, doduše, mogu koristiti i veliki – u bazen stanu dvije odrasle osobe ili više djece, a možete ga koristiti u svakom dvorištu jer se lako napuhava i ispuhava.

Foto: Mattel za FUNBOY

Učitati još
Zatvori