Cipelice hrvatskog dizajna u kojima su prvi koraci još slađi  
Cipelice hrvatskog dizajna u kojima su prvi koraci još slađi  

Cipelice hrvatskog dizajna u kojima su
prvi koraci još slađi  

Prvi dječji koraci zasigurno su jedan od trenutaka koji s veseljem iščekuje cijela obitelj. Tako su i prve dječje cipelice važan dio odrastanja, a mnogi ih roditelji pamte i čuvaju kao omiljenu uspomenu.

Mi smo tako pronašli mekane cipelice od najnježnije prirodne kože. Riječ je o Baobaby pelicama. Koliko su poznate govori činjenica da se njihov naziv „pelice“ pretvorio u sinonim za zdravu obuću koja svojim slatkim i drugačijim dizajnom oduševljava djecu, a vjerojatno još više i roditelje.

Baobaby

Izrađene od najmekše prirodne kože

Savršeni spoj mekoće, funkcionalnosti i dizajna idealan su odabir za prvu obuću mališana. Izrađene su od najmekše prirodne kože koja je prošla nježnu obradu bez ikakvih kemikalija što ih čini 100% sigurnima za dječju kožu, čak i za djecu sklonu alergijama.

Budući da se u njima osjećaju potpuno nesputano, kao da su bosonoga, djeca ih obožavaju nositi. Ušivena gumica oko gležnja drži cipelice na stopalima pa roditelji mogu prestati brinuti o skidanju cipelica s nožica, a tanki protuklizni potplat omogućuje djetetu da osjeti tlo po kojem hoda – što je iznimno važno za usvajanje vještine hodanja. Iako su iznimno mekane, pelice su jako izdržljive, a tijekom nošenja u potpunosti se prilagođavaju stopalu.

Baobaby
Baobaby

Omogućuju slobodan razvoj dječjeg stopala

Ortopedi ističu da je jako važno kakve se cipelice koriste za prve korake. Kako bi se osigurao prirodan razvoj stopala, najbolje je da dijete počne hodati bosonogo ili kao da je bosonogo. Slobodan razvoj dječjeg stopala kakav Baobaby cipelice upravo omogućuju, od iznimne je važnosti za usvajanje vještina puzanja, balansiranja i hodanja. Za nesputan razvoj stopala važno je da je cipelica prostrana, mekana i fleksibilna, a potplat treba biti mekan te bez uzdignutog dijela za luk stopala kako bi djeca osjetila tlo po kojem hodaju.

Baobaby

Velik izbor modela i uzoraka

Baobaby cipelice dolaze u 4 različita modela: klasične, piruetice, sandalice i mokasine. Uvjereni smo da ćete između velikog broja uzoraka pronaći baš onaj koji odgovara vašem djetetu, a sve modele lako je pronaći i putem webshopa.

Baobaby
Baobaby
Baobaby

Važan korak za Baobaby brand

Ove jeseni Baobaby cipelice napravile su veliki korak i iz tvrtke Mea Gea u okviru kojeg su 4 mame razvile Baobaby brand, prešle su pod okrilje tvrtke Mikroedra. Poznat je to regionalni distributer renomiranih brandova dječje opreme, a koji Baobaby cipelice uvodi u novu fazu vodeći ih na europsko tržište.

Mikroedra je poznata ne samo po tome što na tržište donosi vrhunski inovativne proizvode već i po tome što svojim edukativnim djelovanjem na bolje mijenja roditeljstvo i životni stil novih obitelji. S BeSafe autosjedalicama već 13 godina promiče sigurnost. Popularizirali su tako najsigurniju vožnju djece u suprotnom smjeru, s Ergobabyjem i promocijom nošenja stavlja djecu roditeljima u naručje što omogućava njihovo bolje povezivanje i kognitivni razvoj djece. Osim toga osmislili su i MODU kocke s kojima uvode koncept aktivne i kreativne igre za najmanje, a s novim brandom Softtub donosi vertikalno kupanje djeteta.

Baobaby

U Mikroedra obitelj sad su stigle i „pelice“ – hrvatski brand, koji je izrađen u Hrvatskoj, s ljubavlju i poštovanjem prema prirodi, a koji bi svakako mogao osvojiti i svijet.

Foto: PR

Učitati još
Zatvori