Bangkok je dobio restoran u kojem ćete ručati okruženi egzotičnim životinjama

Bangkok je dobio restoran u kojem ćete ručati okruženi egzotičnim životinjama

@chartdhawi

Tematski restorani u posljednje su vrijeme sve popularniji, a Bangkok se istaknuo kao destinacija za ljubitelje životinja. Već je desetak restorana i kafića, posvećenih životinjama otvoreno diljem grada, a najnoviji je The Animal Cafe u centru grada. Odličan street food o kojem se priča na društvenim mrežama nije jedini razlog zašto je tako brzo postao popularan. Turisti ne propuštaju priliku zaviriti u njega, a iskustvo postaje zaista zanimljivo kada ste pri tom okruženi egzotičnim životinjama.

Bangkok je dobio novi cool restoran

@the_animal_cafe

Živopisni restoran smjestio se u La Raffles centru i prostire se na dvije etaže. Prizemlje se preuređeno u lobby gdje će vas dočekati osoblje i otpratiti do stola u restoranskom dijelu na drugom katu. Pri tome ćete proći pokraj sobe sa sovama, a na drugoj etaži dobrodošlicu će vam poželjeti brojne egzotične životinje. Bangkok je destinacija dobrog provoda, izvrsne hrane i jednostavno savršen izbor za sve pustolove koji godišnji odmor žele proživjeti u potrazi za novim iskustvima.

Što vas sve čeka u The Animal Cafeu?

@the_animal_cafe

Osim preslatkih sova s kojima se možete družiti u sobi čim uđete u kafić, brojne druge životinje dočekat će vas u interijeru The Animal Cafea. Sve životinje su pitome i navikle su na ljude, rado će se maziti s vama i pozirati za sliku. Egzotične mačke koje izgledaju poput onih iz divljine prava su atrakcija. Za fotku s karakal i savanah macom čeka se u redu, a preslatki rakuni i pustinjske lisice brzo će vam skočiti u krilo, željne igre i maženja. Ako uskoro planirate putovanje u Bangkok ovo je mjesto koje ne smijete zaobići, a usput ćete uživati i u odličnoj gastro ponudi.

Preporuka

Zatvori