Uspjeh hrvatskog pametnog novčanika na Kickstarteru

Uspjeh hrvatskog pametnog
novčanika na Kickstarteru

baggizmo-1

U prvih tjedan dana hrvatski start-up Baggizmo ostvario je već 50% od sveukupnog cilja na Kickstarteru koji iznosi 35.000,00 USD. Stabilan rast kampanje Baggizma na Kickstarteru u kojoj se kupuju prvi primjerci ovog pametnog novčanika iz Hrvatske omogućilo je 230 podržavatelja iz čitavog svijeta. I njihov broj je u stalnom porastu. Baggizmo do 14. srpnja treba ostvariti naznačeni iznos namijenjen za pokretanje proizvodnje Baggizmo Wisewarda. Velik je broj podržavatelja koji su do sada na Kickstarteru kupili Baggizmov pametni novčanik, ali je značajan broj i onih koji projekt podržavaju već s 5 USD.

baggizmo-2

Povodom uspjeha na Kickstarteru, brend je lansirao kampanju za pametni novčanik. Napredna tehnologija za Baggizmo Wiseward ima na Kickstarteru izrazito pozitivan odjek čiji je najbolji dokaz kupnja samog proizvoda. Baggizmo Wiseward posjeduje senzore i elektroniku kakvu konkurencija još nije razvila i trenutno je najinovativniji na tržištu.

baggizmo-3

Što je zapravo Baggizmo pametni novčanik?

“Baggizmo Wiseward, nosiva je tehnologija za koju svjetski trendovi najavljuju da će u bliskoj budućnosti zamijeniti i mobilne uređaje. Time je pametni novčanik iz Baggizma postao hrvatski igrač na najdinamičnijem području razvoja tehnologije. Namijenjen je  svima koji žele sigurniji i funkcionalniji novčanik koji štiti njegov sadržaj od digitalne krađe ili gubitka.” – istaknuo je Ladislav Jurić, direktor start upa.

baggizmo-4

Dizajn pametnog novčanika Baggizmo Wiseward je univerzalan i suvremen, dok manje dimenzije savršeno pristaju u torbe svih veličina. Ujedno je i izrazito lagan. To ženama omogućuje da ga bez problema nose i u manjim večernjim torbicama, a muškarcima u džepovima hlača, jakne ili sakoa. Pametni novčanik pored inovativne tehnologije, pametno je i izrađen od ekoloških materijala. Na raspolaganju su dvije zanimljive teksture i šest boja lako uklopivih u raznolike stilove.“ – naglasila je Izvorka Jurić, voditeljica razvoja proizvoda i brendinga Baggizma.

Hrvatski pametni novčanik može se na Kickstarteru podržati već s 5 USD, a također i kupiti po cijeni od 79 USD.

Foto: Mladen Šarić
Make up: Saša Joković
Stilist: Saša Joka
Hair: Zvonimir Andrić, Glamour
Modeli: Lea Petanović, Filip Pušec, Leon Vignjević

Učitati još
Zatvori