Na jednom mjestu pronašli smo sve što bi vam moglo zatrebati za nezaboravno ljeto s mališanima
Na jednom mjestu pronašli smo sve što bi vam moglo zatrebati za nezaboravno ljeto s mališanima

Na jednom mjestu pronašli smo sve što bi vam moglo zatrebati za nezaboravno ljeto s mališanima

Ljeto polako stiže, a s njim i neograničene mogućnosti za zabavu na otvorenom! Baby Center ponosno predstavlja šareni, ljetni asortiman koji će vašim mališanima omogućiti nezaboravna iskustva i bezbrižne trenutke pod suncem. Od udobne ljetne odjeće i obuće, do zabavnih igara na otvorenom i potrebnih zaštita za vaše mališane, na jednom mjestu nudimo sve što vam treba za nezaboravan ljetni odmor!

Ljetna odjeća i obuća

Zaronite u našu jedinstvenu kolekciju ljetne odjeće Original Marines i Cool Club te obuće koja kombinira udobnost, stil i kvalitetu. Otkrijte šarene badiće, lagane haljinice, kratke hlačice, udobne sandale, šeširiće i modne dodatke te još mnogo toga – sve što je potrebno za bezbrižne dane na plaži ili u parku.

Igre na otvorenom

Potaknite dječju maštu i aktivnost s našim izborom igračaka za igru na otvorenom! Od klasičnih sportskih igara – badmintona, puštanja zmajeva ili nogometnih avantura, preko ljuljački u hladu obližnje palme pa sve do kreativnih aktivnosti i igranja društvenih igara u šatorima s UV zaštitom – garantiramo zabavu za cijelu obitelj pod vedrim nebom.

Vodene igre

Što je ljeto bez vode?! Od prskalica i bazena do vodenih tobogana, kantica ili vodenih pištolja, pregledajte širok izbor igračaka koje će vaši mališani obožavati dok se hlade i zabavljaju pod suncem. A za one male, najmanje koji će ovog ljeta prvi puta zaroniti u prekrasne boje plavog nam mora – tu je nezaobilazni Fredov kolut, šator za udobno spavanje u hladu i praktične pelene za kupanje. Svakako dobro isplanirajte i zaštitu od sunca – kreme za sunčanje, naočale i kapice s UV zaštitom, dovoljno vode i zaštitu od komaraca. Sve to pronađite na jednom mjestu – u Baby Center trgovinama ili na https://www.babycenter.hr/ljeto

Dječji koferi za putovanja

Pripremite se za ljetne avanture, kod kupnje Original Marines odjeće možete po super povoljnim cijenama nabaviti praktične dječje kofere za putovanja! Izdržljivi, lagani i dizajnirani s obzirom na potrebe djece, naši koferi će vam olakšati organizaciju i transport svih potrepština za vaše putovanje. 

Autosjedalica i na najkraćem putovanju

I ne zaboravite na sigurnost djece – ako se spremate na putovanje svakako provjerite da li je autosjedalica i dalje odgovarajuća za vaše dijete koje, tijekom ljeta raste kao gljiva poslije kiše. U ponudi imamo pravu autosjedalicu baš za svako dijete, ali i odlične popuste za članove kluba. 

Uz Baby Center, svaki aspekt vašeg ljetnog odmora i novih avantura s vašom obitelji je pokriven! Također, pozivamo vas da i kroz ljeto pratite Baby Center koji će svakodnevno informirati svoje pratitelje o korisnim sadržajima kao i tekućim aktivnostima. 

Foto: PR

Učitati još
Zatvori