Fora vreće riječkog baby brenda

Fora vreće riječkog baby brenda

img_3599

ShivShav za novu je sezonu izbacio još jedan proizvod koji je u kratko vrijeme postao veoma popularan među hrvatskim mamama.

Unazad nekoliko godina u Hrvatskoj je u velikom porastu uređivanje interijera u skandinavskom stilu.
To su čiste linije , najčešće monokromne , gdje crna i bijela pričaju svoju priču. Svi volimo boraviti u ugodnom prostoru, koji nas svojim dizajnom inspirira da stvaramo, budemo opušteniji, bolje volje …

ShivShav

Kad imate malu djecu, veoma je zahtjevno održavati prostor urednim i funkcionalnim, stoga je tim brenda ShivShav došao na ideju da papirnate bijele vreće koje su trenutno hit u svijetu, a i kod nas, ručno oslika inspirativnim citatima, po čijim porukama sami pokušavaju živjeti. Vreće se osim u dječjim sobama, mogu koristiti za dekoraciju bilo koje prostorije i samom svojom pojavom prostor uljepšavaju i oplemenjuju.

ShivShav

Dolaze u dvije veličine dimenzija 80×50 cm i 60x35cm. Napravljene su od visokokvalitetnog kraft papira i rade se u dva sloja unutarnji smeđi i vanjski bijeli. Nedavno su ih prvi put predstavili na zagrebačkoj Kištri i mame i tate su super reagirali.

ShivShav

Bliži se prosinac, blagdani i vrijeme darivanja te ekipa ShivShava poziva svoje kupce, no i one koji će to tek postati da se jave i zajedno osmisle idealnu poruku za ovu funkcionalnu i dekorativnu vreću.

ShivShav

Više o brendu i o njihovim neodoljivim proizvodima možete saznati na službenoj Facebook stranici.

img_3868

img_3869

Foto: ShivShav

 

Učitati još
Zatvori