Autentična istarska kamena kuća kraj Rovinja

lu06

Na zapadnoj obali poluotoka Istre, blizu grada Rovinja, u Rovinjskom Selu, smjestila se rustikalna kamena vila iz 19. stoljeća. Odražavajući pravu, iskonsku istrijansku arhitekturu, hvaljena je zbog svojih antiknih detalja i originalne rustikalne atmosfere u kojoj zaboravljate na užurbani svakodnevni ritam te vas seli u mirniju i nježniju prošlost.

lu02

lu03

Vila se proteže na dvije etaže s tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Dnevni boravak s vanjskim kaminom, svakako je adut za romantičan odmor u dvoje.

lu15

lu17

Moderan bazen dominira vrtom u kojemu dolaze do izražaja mirisi mnogih mediteranskih biljaka. U stražnjem dvorištu organiziran je sadržaj za djecu i roštilj što obiteljski ručak pretvara u zabavno druženje. Kako bi slika savršenog obiteljskog odmora bila potpuna, moguće je povesti i obiteljskog kućnog ljubimca.

lu23

lu21

Večeri možete rezervirati za posjet Rovinju, jednom od najljepših istarskih gradova s bogatom gastronomskom, umjetničkom i kulturnom ponudom. Nakon razgledavanja znamenitosti ili šetnje duž umjetničke ulice Grisije, večer možete zaključiti u nekom od poznatih restorana.

Ako ste se odlučili kraj ljeta provesti u jednom, takvom smirujućem aranžmanu posjetite luxuryistria.com za detalje.

lu24

lu22

lu07

lu12

lu04

lu05

lu09

lu10

lu11

lu08
lu01

Foto: luxuryistria.com

0