Arket predstavio sanjivu kolekciju posuđa za ljetni stol
Arket predstavio sanjivu kolekciju posuđa za ljetni stol

Arket predstavio sanjivu kolekciju
posuđa za ljetni stol

Arket Homeware jedan od sestrinskih brendova švedskog H&M-a. Iako cjenovno skuplji, redovito je na listi omiljenih trgovina u koje volimo zaviriti kada smo u potrazi za detaljima za uređenje doma. Njegova home kolekcija obiluje detaljima, jednostavnog i minimalističkog, a opet efektnog skandinavskog dizajna.

Stol stvoren za ljetna druženja

U samo nekoliko godina i s poprilično skromnim počecima, postali su omiljeni među kupcima diljem svijeta. S prvim toplijim danima počeli smo ozbiljno razmišljati o ljetu, moru, opuštanju, uređenju doma i večernjim druženjima s prijateljima na terasi. Istom tom mišlju vodi se i Arket koji je predstavio najnoviju kolekciju pod nazivom The summer table.

Nijanse plave…

Ova kolekcija inspirirana je prirodnim materijalima i minimalizmom kojim se provlači retro estetika, koji se harmonično slažu uz ljetna večernja okupljanja oko stola ukrašenim svijećama. Nit vodilja jest ljetni stol stvoren za opuštanje i uživanje dok vas miluje lagani ljetni povjetarac i tople zrake sunca, u pozadini se čuju valovi, a miris hrane, mora i mediteranskog bilja savršeno se stapa u zraku. Kolekciju krasi razigrano stakleno posuđe i prepoznatljiva serija ručno oslikanog kamenog posuđa u nijansama plave koja je svakako prva asocijacija na more i ljeto.

U nastavku smo izdvojili favorite, a cijelu kolekciju možete pogledati ovdje.

tanjur
tanjur-arket
ribica, prsten za ubrus
žlice od bambusa, Arket
pribor-za-ručak_-Arket
staklena vaza, Arket
ružičasta staklena vaza, Arket
stolica-za-piknik_-Arket
sklopljena stolica za piknik, Arket
stakleni svjecnjak

Foto: Instagram (@arketofficial), Arket Homeware

Učitati još
Zatvori