Bazeni na kojima se možete ohladiti ako (još) ne idete na more

Bazeni na kojima se možete ohladiti
ako (još) ne idete na more

Aquapark Istralandia

Aquapark Istralandia

Ljeto na moru donosi uživanje u opuštanju na plaži i osvježenje u moru koje se uvijek nalazi nadohvat ruke. Ipak, ako je vaše ljetovanje na moru još daleko ili ste ove godine odlučili preskočiti putovanje na jednu od popularnih morskih destinacija, osvježenje za vruće ljetne dane pronađite u jednom od bazena ili vodenih parkova.

BAZENI ZA LJETNO OSVJEŽENJE I ZABAVU

Bazeni i vodeni parkovi su popularna ljetna destinacija koja donosi spoj osvježenja, zabave i relaksacije. Diljem Hrvatske pronaći ćete brojne terme, vodene parkove i bazene kao savršeno mjesto za dnevni ili vikend izgled. Od Terma Tuhelj, Krapinskih toplica i Terma Sveti Martin na Muri na sjeveru do vodenih parkova Istralandia i Aquacolor Poreč u Istri, osvježenje se nalazi u vašoj blizini gdje god se nalazili.

Osim bazena prilagođenih različitim dobnim skupinama, iskusnim plivačima i neplivačima, svi oni u savršeno ljetno osvježenje unose i element zabave. Tobogani, bazeni s valovima i mirne rijeke samo su neki od sadržaja koje ćete pronaći unutar ovih bazena. Osim zabavnih sadržaja, svi vodeni parkovi i terme unutar kompleksa nude i restorane, kafiće, a u nekima od njih pronaći ćete i hotel i apartmane u kojima možete odsjesti i produžiti uživanje uz rub bazena.

U nastavku vam donosimo popis popularnih bazena, terma i vodenih parkova koji garantiraju dobru zabavu i savršeno ljetno osvježenje.

TERME TUHELJ

Terme Tuhelj

Terme Tuhelj

AQUAPARK AQUACOLORS POREČ

Aquapark Aquacolors Poreč

Aquapark Aquacolors Poreč

AQUAPARK ISTRALANDIA

Aquapark Istralandia

Aquapark Istralandia

TERME SVETI MARTIN NA MURI

Terme Sveti Martin na Muri

Terme Sveti Martin na Muri

KRAPINSKE TOPLICE

Krapinske toplice

Krapinske toplice

AQUAPARK ADAMOVEC

Aquapark Adamovec

Aquapark Adamovec

AQUAPARK BALISSAE

Aquapark Aquae Balissae, Darovar

Aquapark Aquae Balissae, Daruvar

Učitati još
Zatvori