Antisocijalni korgi osvaja društvene mreže – upoznajte kulera Paula

Antisocijalni korgi osvaja društvene mreže
– upoznajte kulera Paula

@paulthecorgi

Društvene mreže osvajaju slike korgija Paula, a čak i ako ga do sada još niste upoznali lako ćete ga prepoznati. Naime, roza boja njegov je zaštitni znak pa se cijeli content vrti oko usklađivanja modnih dodataka, rekvizita za igru i interijera u tom tonu. Naravno da je korgi u središtu pažnje na svakom kadru, a s obzirom na to da većinu vremena pozira san jasno nam je zašto se u opisu profila nazvao antisocijalnim. Veseli ljubimac pun je života i u cijeloj Instagramskoj sagi snašao se poprilično dobro, surađuje s brendovima i pri tom uživa veliku popularnost koja iz dana u dan sve više raste.

Antisocijalni korgi Paul

@paulthecorgi

Korgiji su svima poznati kao simbol britanske kraljevske obitelji. Ova pasmina već desetljećima šeće odajama i palačama nogu uz nogu s kraljicom Elizabetom. Kraljičini omiljeni mezimci s razlogom su jedan od najpopularnijih kućnih ljubimaca. Odani su vlasniku, a s njima baš nikada nije dosadno. Vole zabavljati sve prisutne baš kao što vole biti u centru pažnje. Baš takav je i otkačeni korgi Paul iz New Yorka koji je unazad godinu dana postao prava Instagram senzacija.

Roza boja kao zaštitni znak

@paulthecorgi

Kreativna dizajnerica Cynthia Yeung zaslužna je za prepoznatljivi vizual i identitet svog psića Paula. I sama jako voli roza boju o čemu govori činjenica je čak i njezina kosa u toj nijansi. Dvojac je svoj online posao shvatio poprilično ozbiljno pa većinu vremena provode na snimanjima i smišljanju novog sadržaja kako bi publika žedno tražila još. Preslatki Paul čini se poprilično cool u situacijama gdje bi neki drugi pas vjerojatno pobjegao istog trena. Dok se mnogima cijela generacija petfluencera čini nepotrebnom, svi će se složiti da u svakodnevni život na društvenim mrežama unose dozu pozitivne energije i onoga što nam svima treba – dobrog smijeha.

Preporuka

Zatvori